Ώθηση στη Wall από τα μηνύματα του Τραμπ για το εμπόριο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ώθηση στη Wall από τα μηνύματα του Τραμπ για το εμπόριο
Διστακτική άνοδος στη Wall με τους επενδυτές να αναμένουν την Παρασκευή ώστε να λάβουν ξεκάθαρα μηνύμα από πεδίο της εμπορικής διαμάχης ΗΠΑ - Κίνας.

Το μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ από το Twitter πως θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης καθησύχασε τους επενδυτές την Πέμπτη.

«Μεγάλη μέρα για τις διαπραγματεύσεις με την Κίνα. Θέλουν να κλείσουν συμφωνία, αλλά εμείς θέλουμε; Θα συναντηθώ με τον αντιπρόεδρο της Κίνας αύριο στον Λευκό Οίκο» έγραψε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ ήρθε σε «σύγκρουση» με κινεζικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως η κινεζική αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Λίου Χε, σχεδιάζει να αποχωρήσει από την Ουάσινγκτον εντός της ημέρας, έπειτα από μόλις μία συνάντηση σε επίπεδο υπουργών.

Οι δείκτες στη Wall Street έκλεισαν την Πέμπτη με τον Dow Jones να ενισχύεται κατά 0,57% στις 26.496,67 μονάδες, ο S&P 500 σημείωσε άνοδο 0,64% στις 2.938,13 μονάδες, ενώ ο Nasdaq σημείωσε κέρδη 0,6% για να κλείσει στις 7.950,78 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider