Vintage ρολόγια Rolex στη διάθεση των «κοινών θνητών»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Vintage ρολόγια Rolex στη διάθεση των «κοινών θνητών»
Σε μια πρωτότυπη δημοπρασία προχωρά η Bob's Watches.

Ο περισσότερος κόσμος έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι ποτέ δεν θα αποκτήσει ένα ρολόι πολυτελείας ενώ έχει αποδεχθεί ότι εξίσου δύσκολο είναι να καταφέρει να αγοράσει ένα ακριβό ρολόι για να το προσφέρει ως δώρο. Αυτό όμως μπορεί να μην ισχύει για τα γνωστά ρολόγια Rolex, τα οποία μέχρι σήμερα ήταν για την πλειοψηφία ένα «άπιαστο όνειρο».

Η μεγαλύτερη online πλατφόρμα πώλησης vintage ρολογιών, η Bob's Watches, βγάζει κατά την περίοδο των γιορτών σε δημοπρασία vintage και χρησιμοποιημένα ρολόγια Rolex.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα και μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, η εταιρεία θα διεξάγει δημοπρασίες με διαφορετικό ρολόι κάθε φορά με τιμή εκκίνησης πολύ χαμηλότερη από εκείνη που θα περίμενε κανείς να πληρώσει.

rolex2

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές όχι μόνο για Rolex αλλά και για άλλες μάρκες ρολογιών ενώ δεν επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα όπως είναι τέλη και έξοδα αποστολής.

Κατά τη διάρκεια των 12 αυτών ημερών, οι οποίες είναι αφιερωμένες στα ρολόγια Rolex, το καταναλωτικό κοινό θα δει να δημοπρατούνται γνωστά αλλά και λιγότερο διαφημισμένα ή ακόμη και πολύ σπάνια κομμάτια όπως είναι το Rolex Sea-Dwellers, το Rolex Dayton, το Rolex Cellini και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider