Norwegian Air: Άκυρη η παραγγελία των 97 Boeing - Ζητά αποζημίωση

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Norwegian Air: Άκυρη η παραγγελία των 97 Boeing - Ζητά αποζημίωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η αεροπορική εταιρεία Norwegian Air ακύρωσε παραγγελίες για την αγορά 97 αεροσκαφών Boeing.

Στην ακύρωση της παραγγελίας για την αγορά 97 αεροσκαφών Boeing προχώρησε η Norwegian Air, η οποία διεκδικεί αποζημιώσεις για την καθήλωση των 737 ΜΑΧ.

Επρόκειτο για 92 αεροσκάφη 737 ΜΑΧ, αλλά και πέντε αεροσκάφη 787 Dreamliner, όπως ανακοίνωσε χθες η αναφερόμενη αεροπορική εταιρεία που έχει έδρα το Όσλο.

«Η Norwegian επιπρόσθετα διεκδικεί νομικά την επιστροφή των πληρωμών που έκανε πριν από την παράδοση των αεροσκαφών, αλλά και αποζημιώσεις για τις ζημιές που υπέστη από την καθήλωση στο έδαφος των αεροσκαφών 737 ΜΑΧ, αλλά και τα προβλήματα με τους κινητήρες των 787», σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Παράταση για τις παλαιές ταυτότητες έως τον Σεπτέμβριο του 2027 - Οι περιορισμοί

Η τρικλοποδιά Άδωνι στον Σαμαρά - H έδρα που «ανοίγει» για τον Κασσελάκη - O βαθμός του Τσίπρα

Η αλήθεια πίσω από τα τραγούδια κάθε ομάδας στο Μουντιάλ

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider