Ανακοινώθηκε η λίστα με τα ξενοδοχεία «καραντίνας» στην Ελλάδα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανακοινώθηκε η λίστα με τα ξενοδοχεία «καραντίνας» στην Ελλάδα
Τα καταλύματα αυτά «προορίζονται» αποκλειστικά για τη φιλοξενία περιστατικών κορονοϊού κατά την τουριστική περίοδο.

Τα τουριστικά καταλύματα, τα οποία μισθώθηκαν, ώστε να λειτουργήσουν αποκλειστικά για την προσωρινή διαμονή τουριστών με κορονοϊό ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση, μέσω απόφασης του υπουργείου Τουρισμού, έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με το σύνολο των καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν αποκλειστικά για τη φιλοξενία περιστατικών κορονοϊού κατά την τουριστική περίοδο.

Δείτε την αναλυτική λίστα των καταλυμάτων εδώ.

H απόφαση αυτή ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Με την δημοσίευση της παρούσας αίρεται για τις οικείες Περιφερειακές Ενότητες ή νησιά, η υποχρεωτικότητα του στοιχείου Πρωτοκόλλου Κ του Παραρτήματος I της υπ’ αρ. 1881/29.05.2020 Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Υγείας και Τουρισμού (Β’2084), όπως τροποποιήθηκε με τις υπ’αρ. 8958/15.06.2020 (Β’2370) και υπ'αρ. 9418/23.06.2020 (Β'2498) όμοιες Αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης:

«Enjoy your stay and stay safe»

Με κεντρικό μήνυμα «Απολαύστε τη διαμονή σας - Μείνετε ασφαλής» (Enjoy your stay and stay safe), η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προχώρησε στην έκδοση εννέα οδηγιών για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό, με δεδομένο ότι από την 1η Ιουλίου «ανοίγουν» 41 πύλες εισόδου στην Ελλάδα και ειδικότερα 27 αεροδρόμια, 7 χερσαία σημεία εισόδου και 7 λιμάνια.

Στόχος το άνοιγμα του τουρισμού να γίνει με όρους ασφάλειας για όλους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider