Με το HUAWEI WATCH D θα έχετε ένα πιεσόμετρο συνέχεια στον καρπό σας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Με το HUAWEI WATCH D θα έχετε ένα πιεσόμετρο συνέχεια στον καρπό σας
Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, παρακολουθεί αρτηριακή πίεση, αλλά και έχει τη δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το πραγματικό smartwatch πιεσόμετρο HUAWEI WATCH D, παρακολουθεί αρτηριακή πίεση, αλλά και έχει τη δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να ανεβάσετε παλμούς από μια άσχημη εξέλιξη στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή; Κι όμως, δεν είστε οι μόνοι! Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Pollster Research Institute*, που διενεργήθηκε με πρωτοβουλία της HUAWEI, το 58% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως φύλου, γνωρίζει το γεγονός ότι η ψυχική κατάσταση επηρεάζει τον καρδιακό ρυθμό. Ενώ, πάνω από το 95% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι μπορεί να επηρεάσει την καρδιακή κατάσταση άλλων ανθρώπων.

Παράλληλα, όπως υποστηρίζει ο κ. Βασίλειος Κώτσης, Καθηγητής Παθολογίας-Υπέρτασης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «ο έλεγχος του κεντρικού νευρικού συστήματος στο κυκλοφορικό είναι πάρα πολύ σημαντικός. Εξωτερικά ερεθίσματα όπως φόβος, θυμός ή τα αντίθετα τους ηρεμία μπορεί να επηρεάζουν οξέος της καρδιακή κατάσταση». Αν και πολλοί πιστεύουν ότι μέχρι και την ηλικία των 40 δεν χρειάζεται καν να προσέχουμε την καρδιά μας, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική, καθώς η υπέρταση στους νέους είναι συχνή με 1 στους 8 ενήλικες μεταξύ 20 και 40 ετών να επηρεάζεται.

Σε τι συμπέρασμα μας οδηγούν όλα τα παραπάνω; Ότι πρέπει οπωσδήποτε να προσέχουμε την υγεία μας και ειδικά την αρτηριακή μας πίεση 24/7 σε όποια ηλικία κι αν βρισκόμαστε. Ο μοναδικός τρόπος να το πετύχουμε είναι με τη χρήση ενός smartwatch, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει και ως πιεσόμετρο, έχοντας ταυτόχρονα και τη δυνατότητα ηλεκτροκαρδιογραφήματος, όπως ακριβώς το HUAWEI WATCH D.

Ο απαραίτητος βοηθός υγείας στον καρπό σας

Με το HUAWEI WATCH D οι χρήστες μπορούν με ευκολία να παρακολουθούν την υγεία τους, κοιτώντας απλώς τον καρπό τους. Το νέο αυτό smartwatch δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της αρτηριακής πίεσης, οπουδήποτε σε πραγματικό χρόνο αποτελώντας τον ιδανικό σύντροφο για τη φροντίδα της υγείας.

Βέβαια, δεν μιλάμε μόνο για έναν αισθητήρα μέτρησης της αρτηριακής πίεσης ή μια συσκευή παρακολούθησης του καρδιακού ρυθμού. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό smartwatch που, εκτός από τη παρακολούθηση της υγείας, διαθέτει επίσης όλα τα χαρακτηριστικά ενός πολύ εξελιγμένου έξυπνου ρολογιού, όπως η επιστημονική παρακολούθηση του ύπνου, η παρακολούθηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα και η ανίχνευση θερμοκρασίας, ενώ είναι εξοπλισμένο με περισσότερες από 70 λειτουργίες προπόνησης.

Είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) υψηλής επίδοσης, με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που υποστηρίζει την καταγραφή δεδομένων της λειτουργίας της καρδιάς και την άμεση δημιουργία αναφορών, ενώ μπορεί να υπενθυμίσει στους χρήστες να εκτελέσουν μετρήσεις, μόλις εντοπιστεί μη φυσιολογικός καρδιακός ρυθμός.

Επιπλέον, το HUAWEI WATCH D διακρίνεται για την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του η οποία μπορεί να διαρκέσει ακόμα και 7 ημέρες, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να φορούν το ρολόι και να το χρησιμοποιούν συνεχώς, χωρίς να χρειάζεται να το φορτίζουν συχνά. Φυσικά, συνδέεται τόσο με συσκευές Android, όσο και iOS και θα το βρείτε στην Ελληνική αγορά μέσα από επίσημο δίκτυο πωλήσεων της HUAWEI.

Εκεί που η τεχνογνωσία συναντά την αισθητική

Για όσους βέβαια αναζητάτε ένα smartwatch που να συνδυάζει την εξαιρετική τεχνογνωσία του με την αισθητική, οδηγώντας την παρακολούθηση της υγείας και τη φυσική κατάσταση στην κορυφή, τότε το HUAWEI WATCH GT3 Pro είναι φτιαγμένο για εσάς. Διατίθεται στις εκδόσεις Titanium και Ceramic, με τις δύο εκδόσεις να διαθέτουν 3D περιστρεφόμενη κορώνα (κουρδιστήρι) αφής, σε στυλ παραδοσιακού ρολογιού που επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει zoom and out, να περιηγηθεί στις εφαρμογές ή να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις του, απλώς κάνοντας κλικ και περιστρέφοντας την κορώνα.

Μάλιστα, το HUAWEI WATCH GT3 Pro διαθέτει και την εφαρμογή HUAWEI ECG, η οποία είναι πλέον διαθέσιμη για πρώτη φορά και στην ελληνική αγορά με πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η νέα εφαρμογή αποτελείται από το όργανο παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+ της HUAWEI και ηλεκτρόδια επικαλυμμένα με PVD στην καμπύλη σε διαφανή νεοκρυσταλλική θήκη.

Παράλληλα, το συγκεκριμένο smartwatch διαθέτει τη λειτουργία SpO2 για την παρακολούθηση του επιπέδου του οξυγόνου των χρηστών, τη λειτουργία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0, τη λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου, τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock, την ημερήσια πρόσληψη νερού, υπενθυμίσεις φαρμάκων, καθώς και καθημερινή επίγνωση, υπενθύμιση ύπνου ή όγκο άσκησης. Ένα κομψό, αλλά και συνάμα πρακτικό ψηφιακό ρολόι, έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε σας ανάγκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Huawei smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

* Η έρευνα διενεργήθηκε από την εταιρεία Pollster Research Institute, χρησιμοποιώντας την τεχνική CAWI. Το δείγμα της έρευνας περιλαμβάνει 550 άτομα ηλικίας 18-65 ετών από Ελλάδα, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβακία, Τουρκία. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με στρωματοποιημένη τυχαία δειγματοληψία με κατανομή του δείγματος ανά τόπο διαμονής (περιοχή) και ηλικιακές ομάδες με αντιστοιχία των φύλων. Η έρευνα διενεργήθηκε με τη χρήση επιστημονικών εργαλείων και συγκεκριμένης μεθοδολογίας. Τα ευρήματα που αναφέρονται παραπάνω αφορούν το δείγμα των ερωτηθέντων από Ελλάδα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider