Γεωργιάδης: Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα τις μεταρρυθμίσεις, για να επιτύχουμε την ευημερία του λαού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα τις μεταρρυθμίσεις, για να επιτύχουμε την ευημερία του λαού
Απάντηση στην υπουργό Εργασίας της Ισπανίας σχετικά με τις αναφορές της για το εργασιακό νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε στην Ελλάδα έδωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Απάντηση στην υπουργό Εργασίας της Ισπανίας σχετικά με τις αναφορές της για το εργασιακό νομοσχέδιο, που ψηφίστηκε στην Ελλάδα, έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανάρτησή του, ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε σε σύγκριση μεταξύ των πεπραγμένων των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Ισπανίας και τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει με σταθερά βήματα τις μεταρρυθμίσεις, για να επιτύχει την ευημερία του λαού.

«Είναι φυσικό να έχουμε μεταξύ μας ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές. Η αναφορά της όμως αυτή μου δίνει την ευκαιρία να σας αποδείξω την μεγάλη μας ιδεολογική και πολιτική υπεροχή με αδιάσειστα στοιχεία. Η Πολιτική είναι εφαρμοσμένη Τέχνη δεν είναι θεωρία» προσθέτει και δίνει σειρά στοιχείων.

«Δηλαδή, παραλάβαμε την Ελλάδα σε πολύ χειρότερη θέση από την Ισπανία και, σήμερα, είμαστε σε πολύ καλύτερη θέση από αυτήν. Η αγαπητή κυρία Ντίαζ μπορεί, αν θέλει, να μας ζητήσει μερικές συμβουλές για το πώς θα ρίξει την ανεργία στη χώρα της, που τώρα είναι δυστυχώς πρωταθλήτρια σε αυτήν, αλλά και γενικά στην οικονομία, για να δούμε πώς έχουμε πάει αυτά τα τέσσερα χρόνια εμείς και πώς εκείνοι» αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Κοντολογίς, συμπαθεστάτη η κυρία συνάδελφος, αλλά με συγχωρείτε το να μας κάνει και μαθήματα πολιτικής πάει πολύ…συνεχίζουμε με σταθερά βήματα τις μεταρρυθμίσεις μας, για να επιτύχουμε την ευημερία του λαού μας» καταλήγει ο Έλληνας υπ. Εργασίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Βορίδης σε Τουρκία: Η στρατηγική της έντασης με τον Μητσοτάκη απέναντι, δεν οδηγεί πουθενά

Σταϊκούρας: «Έργα - σημαίες όπως το Πάτρα-Πύργος οδεύουν στην ολοκλήρωσή τους»

Παπαθανάσης: Στα 680 εκατ. ευρώ η αναθεώρηση του Ταμείου Ανάκαμψης για Θεσσαλία - Την Τετάρτη στις Βρυξέλλες

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider