Ο Κ. Χατζηδάκης στο Συμβούλιο της ΕΕ για επαρκείς κατώτατους μισθούς

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Κ. Χατζηδάκης στο Συμβούλιο της ΕΕ για επαρκείς κατώτατους μισθούς
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Στο Συμβούλιο Υπουργών αναμένεται να εγκριθεί, μεταξύ άλλων, η Οδηγία για Επαρκείς Κατώτατους Μισθούς, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο Λουξεμβούργο μεταβαίνει σήμερα προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Υπουργών Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο 16 Ιουνίου 2022, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως επισημαίνεται σε δελτίο Τύπου του υπουργείου Εργασίας, στο Συμβούλιο Υπουργών αναμένεται να εγκριθεί, μεταξύ άλλων, η Οδηγία για Επαρκείς Κατώτατους Μισθούς, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επίσης η Γαλλική Προεδρία θα ενημερώσει για τις εξελίξεις αναφορικά με την πρόταση Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπή σχετικά με την βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε πλατφόρμες.

Επιπλέον, οι υπουργοί θα συζητήσουν θέματα που αφορούν στο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο για το έτος 2022, τους Στόχους του Πόρτο για την απασχόληση, τις δεξιότητες και την αντιμετώπιση της φτώχειας και την πρόσβαση των ατόμων με αναπηρία στην αγορά εργασίας.

Στη διάρκεια του γεύματος εργασίας, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο για την προστασία των εκτοπισμένων ατόμων λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δημογραφικό: Εγκατέλειψαν την Ελλάδα οι μισοί αλλοδαποί το τελευταίο έτος - Μειώθηκε ο πληθυσμός τους κατά 133.000 άτομα

Mykonos Chocolate: Η ιδέα έξι Μυκονιατών έγινε sold out μέσα σε λίγες ημέρες

«Πάγος» στον νέο διαγωνισμό για τις 1.000 κάμερες στους δρόμους κατά των παραβάσεων

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider