Η Louis Vuitton στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ο οίκος μόδας «ντύνει» τα μετάλλια και τη δάδα

Η Louis Vuitton παρουσίασε δύο θήκες που θα προστατεύουν δύο «θησαυρούς» των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, τα μετάλλια και τη δάδα.
Η Louis Vuitton στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Ο οίκος μόδας «ντύνει» τα μετάλλια και τη δάδα

Μιας και απέχουμε πλέον κάτι λιγότερο από τέσσερις μήνες από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι (είναι στις 26 Ιουλίου), η Louis Vuitton, ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής του κόσμου, παρουσίασε τις πολυτελείς θήκες που θα προστατεύουν τα μετάλλια, αλλά και την δάδα που θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα.

Διαβάστε ακόμη: Τα κουτιά από «χρυσάφι» μέσα στα οποία ταξιδεύουν τα μεγάλα αθλητικά τρόπαια

Ως ειδικός στις αθλητικές «βαλίτσες», ο γαλλικός οίκος μόδας έχει ήδη προσφέρει μεγάλες προστατευτικές θήκες για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, το Παγκόσμιο Κύπελλο Ράγκμπι, το τρόπαιο του NBA, το τρόπαιο του Roland Garros, το Κόπα Αμέρικα, το Grand Prix της Formula 1 του Μονακό και τη Χρυσή Μπάλα. Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, επεκτείνει ακόμη περισσότερο την γκάμα των προϊόντων της.

Εικόνα

Στις 27 Μαρτίου, λοιπόν, η Louis Vuitton παρουσίασε δύο μεγάλα πολυτελή μπαούλα για τα δύο βασικά στοιχεία των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Για τη θήκη που προστατεύει τις δάδες, ο γαλλικός οίκος έχει χρησιμοποιήσει την ίδια συνταγή επιτυχίας με τα πολυτελή κουτιά του, τα οποία φιλοξενούν τρόπαια από όλο τον κόσμο.

Οι θήκες διαθέτουν «μια στρογγυλεμένη κόγχη στη βάση και το καπάκι για να διασφαλίσουν ότι οι δάδες θα κρατηθούν τέλεια στη θέση τους πριν και μετά το ταξίδι τους», αναφέρει η Louis Vuitton. Στο εσωτερικό, η άνεση εξασφαλίζεται από το μαύρο ματ δέρμα. Εξωτερικά, οι διεθνώς γνωστές υπογραφές της Louis Vuitton έχουν περήφανη θέση: ο καμβάς Damier, τα ορειχάλκινα κουμπώματα και οι προστατευτικές γωνίες.

Εικόνα

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα ξεκινούν στις 8 Μαΐου στη Γαλλία, όταν η δάδα που έχει ξεκινήσει το ταξίδι της από την Αρχαία Ολυμπία στην Ελλάδα, φτάνει τελικά στη Μασσαλία. Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, οι Ολυμπιακές δάδες θα στηθούν στους Κήπους Tuileries του Παρισιού.

Όπως όλα τα μπαούλα Louis Vuitton, τα μπαούλα για τα μετάλλια των Αγώνων σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στα εργαστήρια Asnières, εμπνευσμένα από το διάσημο μπαούλο Louis Vuitton Coiffeuse.

Εικόνα

Κάθε μπαούλο διαθέτει ένα κεντρικό τμήμα και δύο πλευρικά τμήματα που ανοίγουν για να αποκαλύψουν συρτάρια ειδικά σχεδιασμένα για να χωρέσουν έως και 468 μετάλλια.Τα μπαούλα είναι επίσης επενδεδυμένα με μαύρο ματ δέρμα για βέλτιστη άνεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ