Εμπνευσμένα από ένα θρυλικό burger: Αυτά είναι τα νέα sneakers των Burger King

Αν είστε φαν των burgers και των sneakers, τότε αυτά τα παπούτσια είναι φτιαγμένα για εσάς.
Εμπνευσμένα από ένα θρυλικό burger: Αυτά είναι τα νέα sneakers των Burger King

Τα Burger King, η εμβληματική παγκόσμια αλυσίδα fast-food, αποφάσισε πρόσφατα να λανσάρει ένα αθλητικό παπούτσι εμπνευσμένο από το πιο διάσημο burger της, το Whopper. Τα ολοκαίνουργια sneakers παρουσιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Μιλάνο και τράβηξαν αμέσω την προσοχή. Αλλά γιατί;

Διαβάστε ακόμη: Η γοητεία της νύχτας: Οι πόλεις που δεν... «κλείνουν μάτι» 24/7

Ουσιαστικά το Whopper, το best seller burger της αλυσίδας, «μεταμορφώθηκε» σε αθλητικό παπούτσι για πρώτη φορά. Τα νέα sneakers συνδυάζουν τα χρώματα και στοιχεία που παραδοσιακά συνδέονται με τα Burger King. Έχουν πάνω τους το εμβληματικό σλόγκαν «Have It Your Way», τα χρώματα και την περίφημη κορώνα που είναι τοποθετημένη στα κορδόνια, μαζί με τις πλευρικές λωρίδες που έχουν σχεδιαστεί για να θυμίζουν όλες τις αποχρώσεις των σάλτσων και των συστατικών του burger.

Εικόνα

H απόφαση για να δημιουργηθεί αυτό το παπούτσι, το οποίο αποτελεί το πρώτο merchandise προϊόν του brand έχει στόχο να απευθυνθεί σε όλους κι όχι μόνο στους λάτρεις των sneakers. Αυτό που αξίζει να πούμε είναι ότι τουλάχιστον για τη δεδομένη στιγμή, τα αθλητικά παπούτσια Burger King δεν είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Εικόνα

Κυκλοφόρησαν σε μόλις 50 συλλεκτικά ζευγάρια, τα οποία μπορεί να αποκτήσει κάποιος παίρνοντας μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό της fast-food αλυσίδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ