Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 9 luxurious δώρα που θα εξιτάρουν το ταίρι σας

Ποτά, αξεσουάρ, κοσμήματα και λιχουδιές. Δύο δαχτυλίδια, μια τσάντα, ένα ρολόι, ένα μενταγιόν, ένα άρωμα, μια σαμπάνια, ένα ουίσκι και ποπ κορν. 9 δώρα που θα εκστασιάσουν το αγαπημένο σας πρόσωπο στην Ημέρα των Ερωτευμένων!
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: 9 luxurious δώρα που θα εξιτάρουν το ταίρι σας

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να πρωτοτυπήσετε και να ενθουσιάσετε το ταίρι σας, αποφεύγοντας το κλασικό και... κλισέ «δίδυμο» με λουλούδια και ένα κουτί σοκολατάκια και να του δώσετε αυτό που πραγματικά θέλει: να το κακομάθετε! Από αλκοόλ που θα απολαύσουν οι έμπειροι παίκτες μέχρι ρολόγια και κοσμήματα που θα διαρκέσουν μια ζωή, αυτά τα δώρα θα δημιουργήσουν έναν άρρηκτο δεσμό και μια παντοτινή σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακόμη και στις... καθυστερήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου: Από βίαιο ρωμαϊκό όργιο, σε γιορτή των ερωτευμένων

1) Μενταγιόν Heart Mini Scapular από την Μαρί Λίχτενμπεργκ

Εικόνα

Τα κοσμήματα σε σχήμα καρδιάς μπορεί μερικές φορές να είναι... μπανάλ, αλλά όχι στα επιδέξια χέρια της ανεξάρτητης Γαλλίδας σχεδιάστριας, Μαρί Λίχτενμπεργκ. Το Heart Mini Scapular εμπνέεται από την εικονογραφία της Ιερής Καρδιάς στον Χριστιανισμό: Μια κόκκινη εμαγιέ καρδιά βρίσκεται στη μέση του μενταγιόν, με λεπτεπίλεπτη αισθητή και διακριτικό το μπλε χρώμα, μαζί με διαμάντια pavé. Συνοδεύεται από μια επίχρυση αλυσίδα, αλλά το κολιέ Green Classique Rathi δίνει στο κομμάτι μια πολύ πιο casual εμφάνιση. Το μενταγιόν Heart Mini Scapular κοστίζει 3.700 δολάρια και το κολιέ Green Classique Rath κυμαίνεται στα 360 δολάρια.

2) Τσάντα Keep My Heart από Louis Vuitton

Εικόνα

Η τσάντα Keep My Heart είναι φτιαγμένη από neon-ροζ ανάγλυφο δέρμα και έχει μια χρυσή αλυσίδα με το μονόγραμμα LV. Αυτή η μίνι τσάντα είναι ένα γοητευτικό αξεσουάρ που μπορεί να μπει μέσα σε μεγαλύτερες τσάντες ή να φορεθεί μόνη της, αλλά προσοχή: Λόγω του σχήματος και του μεγέθους της, τα περισσότερα κινητά δεν χωρούν στο εσωτερικό της. Το κόστος της ανέρχεται στα 2.040 δολάρια.

3) Ουίσκι Macallan Amber Meadow με το συλλεκτικό σετ

Εικόνα

Οι λάτρεις του ουίσκι θα σαγηνευτούν από αυτή την ιδιαίτερη συλλογή από τη Macallan της σχεδιάστρια μόδας Στέλα ΜακΚάρτνεϊ που συνεργάστηκε με την αδερφή της, Μέρι. Η ομάδα της Macallan δημιούργησε δύο διαφορετικές version στην limited edition της Harmony Collection: το Amber Meadow και το Green Meadow. Και τα δύο εμπνεύστηκαν από τα χρόνια που πέρασαν οι 2 αδερφές στα λιβάδια της Σκωτία, ενώ παράλληλα, σχεδίασαν ένα κρυστάλλινο σετ με γυαλικά που περιλαμβάνει δύο ποτήρια, μια κανάτα, ένα παγοδοχείο, μια κεραμική φιάλη, ένα σουβέρ, έναν δίσκο και ένα μπολ. Το Amber Meadow κοστίζει 210 δολάρια, ενώ ολόκληρη η συλλογή αγγίζει τα 11.500 δολάρια.

4) Ρολόι Tudor Black Bay

Εικόνα

Ένα ρολόι Tudor Black Bay, με την σπορ αισθητική και την κομψή του εμφάνιση είναι μια εντελώς ασφαλής επιλογή που θα γίνει ανάρπαστο κατευθείαν. Η μπορντό απόχρωσή της στεφάνης έρχεται σε ωραία αντίθεση με το μαύρο καντράν και τους κρεμ δείκτες, πάνω στην ασημένια λεπτομερή κατασκευή του. Είναι ένα υπέροχο και καθημερινό ρολόι ενώ ενδείκνυται για κατάδυση έως και τα 200 μέτρα. Διαθέτει επίσης ένα πρόσφατα αναβαθμισμένο και πιστοποιημένο χρονόμετρο, με εξαιρετική ακρίβεια ενώ η τιμή του φτάνει τα 4.550 δολάρια.

5) Σαμπάνια Dom Ruinart Rosé

Εικόνα

Αν είστε σινγκλ ή μένετε σπίτι για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περάστε ένα ποιοτικό βράδυ με ένα μπουκάλι σαμπάνια Dom Ruinart Rosé. H Vintage σαμπάνια του 2009, είναι μια από τις καλύτερες στο είδος της παγκοσμίως. Διαθέτει μια πλούσια, πικάντικη και λουλουδάτη γεύση, ενώ παράχθηκε από 100% σταφύλια Grand Cru παλαιωμένα για 11 χρόνια πριν αποσταχθούν. Η εκλεκτή σαμπάνια με την ξεχωριστή επίγευση και τις ευχάριστες νότες, είναι έτοιμη για άμεση κατανάλωση, ενώ έχει τη δυνατότητα να παλαιώσει για έως και 10 επιπλέον χρόνια, με την τιμή της να προσεγγίζει τα 370 δολάρια.

6) Δαχτυλίδι Bulgari Serpenti

Εικόνα

Το Serpenti Viper είναι τέλειο δαχτυλίδι που μπορεί να πάει ασορτί σε ερωτευμένα ζευγάρια. Η σύγχρονη καινοτομία των εμβληματικών κοσμημάτων της Bulgary με πρωταγωνιστές τα φίδια, έχει μια αρχιτεκτονική που ταιριάζει σε κάθε δάχτυλο. Κατασκευασμένο στην Ιταλία από χρυσό 18 καρατίων, συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά στυλ, ενώ η τιμή του προσεγγίζει τα 2.080 δολάρια.

7) Ποπ κορν Läderach Milk με σοκολάτα

Εικόνα

Ικανοποιήστε την ανάγκη σας για γλυκό με το νόστιμο καραμελωμένο ποπ κορν καλυμμένο με ελβετική σοκολάτα γάλακτος από την Läderach. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός αλμυρού και γλυκού θα βελτιώσει κάθε ρομαντικό ραντεβού για ταινία. Το έδεσμα παρασκευάζεται στην Ελβετία και έρχεται επίσης επικαλυμμένο σε μια vegan εκδοχή κάσιους με σοκολάτα κα στέβια, ενώ το κόστος του είναι μόλις 15 δολάρια.

8) Άρωμα Louis XIII Cognac Drops

Εικόνα

Τα perfume της Louis XIII αφήνουν μια νότα κονιάκ όπου κι αν πάνε. Η συλλεκτική συσκευασία περιλαμβάνει πέντε μικροσκοπικά μπουκάλια, μαζί με μια ειδική θήκη και μια δερμάτινη ζώνη ώστε να μεταφέρονται εύκολα και διακριτικά παντού. Tο Collection Box, κυμαίνεται στα 950 δολάρια ενώ οι σταγόνες στα 170 δολάρια.

9) Δαχτυλίδι Graff Ruby

Εικόνα

Το κλασικό ελέω και της ημέρας, δαχτυλίδι από την Graff διαθέτει ένα ρουμπίνι σε σχήμα καρδιάς που περιβάλλεται από διαμάντια pavé ενώ διαθέτει απαστράπτουσα λάμψη. Το κόσμημα με το ρουμπίνι των 2,05 καρατίων, σε σχήμα καρδιάς, κυκλοφορεί σε πολλά και διαφορετικά μεγέθη, ενώ έχει σχεδιαστεί ως δώρο αρραβώνων ή κατάλληλο δαχτυλίδι για πρόταση γάμου (πληροφορίες για την τιμή εδώ).