Κοκτέιλ στο λεπτό: Ένα μηχάνημα φτιάχνει τα αγαπημένα σας ποτά με τη χρήση ΑΙ

Η τεχνητή νοημοσύνη έρχεται και στο μπαρ του σπιτιού μας.
Κοκτέιλ στο λεπτό: Ένα μηχάνημα φτιάχνει τα αγαπημένα σας ποτά με τη χρήση ΑΙ

Φαίνεται ότι η τεχνητή νοημοσύνη ενσωματώνεται σε κάθε πτυχή της ζωής μας αυτές τις μέρες. Από τη συγγραφή κειμένων και τραγουδιών μέχρι την παροχή ιατρικών συμβουλών και τη δημιουργία ανατριχιαστικών deepfakes. Γιατί λοιπόν να μην σας προτείνει τι κοκτέιλ πρέπει να πιείτε, αλλά και να παραγγείλει τα συστατικά του για εσάς;

Διαβάστε ακόμη: Τα πιο ακριβά ιδιωτικά τζετ και οι ιδιοκτήτες τους

Η εταιρεία οικιακών μηχανών κοκτέιλ «Barsys» συνεργάστηκε με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ποτών ReserveBar για να ξεκινήσει μια νέα συνδρομητική υπηρεσία με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του Barsys 360, της κορυφαίας μηχανής κοκτέιλ της εταιρείας που μοιάζει κάπως με μια μίνι αστροπύλη που σε οδηγεί απευθείας σε κάποια άλλη διάσταση.

Μέσα από την εφαρμογή Barsys μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Subscription Box, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο ReserveBar και σας επιτρέπει να παραγγείλετε συστατικά για τα κοκτέιλ σας, όπως μπουκάλια αλκοόλ ή bitters για να φτιάξετε οποιοδήποτε κλασικό ποτό ή να δημιουργήσετε τα δικά σας signature κοκτέιλ.

Σύμφωνα με το brand, η τεχνητή νοημοσύνη θα προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις που θα προσαρμόζονται στις συγκεκριμένες προτιμήσεις σας με την πάροδο του χρόνου, καθώς τα ρομπότ θα γνωρίζουν ακριβώς πώς σας αρέσει να απολαμβάνετε το ποτό σας. «Η καινοτόμος τεχνολογία της Barsys ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την αποστολή μας να παρέχουμε στους καταναλωτές την καλύτερη δυνατή εμπειρία», δήλωσε η Kate Zaman, SVP of marketing and partnerships στη ReserveBar.

Όσο για το πώς λειτουργεί; Απλά επιλέξτε το ποτό σας και ακολουθήστε τις οδηγίες στην εφαρμογή. Τοποθετήστε το ποτήρι πάνω στο μηχάνημα και παρακολουθήστε το να φωτίζεται έντονα, αλλάζοντας χρώματα για να σας υποδείξει πότε είναι έτοιμο το ποτό σας. Μόλις ολοκληρωθεί το κοκτέιλ, αφαιρέστε το ποτήρι και απολαύστε το!

Εικόνα

Τελικά η τεχνητή νομοσύνη έχει και τα καλά της!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ