Αγάπη μου πάρκαρα τη Ferrari στο σαλόνι

Έναν πρωτότυπο τρόπο σκέφτηκε ένας ιδιοκτήτης για να πουλήσει το σπίτι του.
Αγάπη μου πάρκαρα τη Ferrari στο σαλόνι

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο; Προφανώς όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης θα αφαιρέσει την υβριδική Ferrari από το σαλόνι που έχει παρκάρει, με σκοπό να προσελκύσει αγοραστικό ενδιαφέρον για το σπίτι του.

Όπως σχολιάζει και η Daily Mail άλλοι πωλητές σπιτιών συχνά βρίσκουν πιο συμβατικούς τρόπους για να κάνουν πιο ελκυστικό το σπίτι τους στα μάτια των υποψήφιων αγοραστών. Κάποιοι επιλέγουν το σπίτι τους να μυρίζει ψημένο ψωμί ή καφέ ή ακόμα και αρώματα χώρου. Ο συγκεκριμένος πωλητής σκέφτηκε κάτι πολύ διαφορετικό, οδήγησε μια Ferrari αξίας 3 εκατομμυρίων στερλίνων στο σαλόνι του για τις φωτογραφίες που έδωσε στο μεσίτη. Και σίγουρα η αξία του αυτοκινήτου είναι πολύ μεγαλύτερη από την αξία του σπιτιού.

Οι πιθανοί αγοραστές έμειναν εμβρόντητοι με τις φωτογραφίες που δείχνουν το πανάκριβο supercar παρκαρισμένο μέσα στο σπίτι των 2,5 εκατομμυρίων στερλίνων.

Το σπίτι είναι χτισμένο το 1869, πρόκειται για ένα διατηρητέο κτίριο Grade II στο Luton , το οποίο έχει «ανακαινιστεί πρόσφατα και διατηρεί όμορφα πρωτότυπα χαρακτηριστικά», σύμφωνα με το μήνυμα του μεσίτη.

Εικόνα
Φωτο daily mail
Φωτο Daily Mail

«Το σπίτι βρίσκεται σε ένα οικόπεδο περίπου 1,3 στρεμμάτων και περιλαμβάνει ένα σπίτι ξενώνα - ιδανικό για επισκέπτες ή και για προσωπικό.

Το όχημα φαίνεται να είναι ένα υβριδικό LaFerrari του 2013 - το οποίο πωλείται σε τιμή άνω του 1 εκατομμυρίου στερλίνων και εξαντλήθηκε πλήρως όταν βγήκε στην αγορά.

Εικόνα
Φωτο daily mail
Φωτο Daily Mail
Εικόνα
Φωτο Daily Mail

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν καταιγισμό σχολίων

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάζουν κάτω από τις φωτογραφίες των αγγελιών.

Ένας αναγνώστης έγραψε: «Γιατί να βάλεις το αυτοκίνητό σου στο σαλόνι όταν προσπαθείς να πουλήσεις το σπίτι σου;»
«Είναι το Luton. Προφανώς θα το έκλεβαν αν το άφηναν έξω», απάντησε ένας άλλος.

Ένας άλλος είπε: «Το αυτοκίνητο πιθανόν να αξίζει κοντά, αν όχι το ίδιο με το σπίτι».

Κάποιος ανταπάντησε: «Αρκετά περισσότερο αυτές τις μέρες. Περίπου 3,3 εκατ. στερλίνων για μια Ferrari La».

Και ένας άλλος είπε: «Ελπίζω να μπορώ να αντέξω οικονομικά μια Ferrari αξίας 3 εκατομμυρίων στερλίνων όταν έρθει η κρίση της μέσης ηλικίας μου».

Ένας είπε: «Θα πρότεινα ότι αν έχουν ένα αυτοκίνητο αξίας 3 εκατομμυρίων στερλίνων σε ένα σπίτι αξίας 2 εκατομμυρίων στερλίνων, έχουν επίσης ένα άλλο σπίτι, ή δύο».

Ένας έγραψε: «Το αυτοκίνητο φαίνεται καταπληκτικό».

Ένας άλλος είπε: «Προφανώς δεν είχαν πουθενά αλλού να το συνδέσουν"».

Εικόνα
Φωτο: Daily Mail

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ