Ψάχνετε για το τέλειο δώρο Χριστουγέννων; Το πολυτελέστερο μενού σας περιμένει στο γιορτινό Παρίσι

Αναζητάτε κάτι ξεχωριστό για τις φετινές γιορτές; Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Le Bristol Paris, έχει για εσάς την ιδανική λύση…
Ψάχνετε για το τέλειο δώρο Χριστουγέννων; Το πολυτελέστερο μενού σας περιμένει στο γιορτινό Παρίσι

Αν είστε αποφασισμένοι φέτος τα Χριστούγεννα να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία-βάζοντας το χέρι βαθιά στην τσέπη, ψάξτε την πρώτη πτήση για Παρίσι.

Στην εντυπωσιακή πόλη του φωτός που μέσα στις γιορτές ξεπερνά κάθε φαντασία, το ξενοδοχείο Le Bristol Paris, δημιούργησε για πρώτη φορά μια βιωματική εμπειρία υψηλού επιπέδου «παντρεύοντας» την κορυφαία γαστρονομία με την μοναδική σαμπάνια Dom Pérignon.

Ο Executive Chef του Le Bristol Paris, ο Eric Frechon και ο Chef de Cave of Dom Pérignon, Vincent Chaperon, ζωντανεύουν ένα δεξιοτεχνικό όραμα σχεδιασμένο για 2-6 καλεσμένους, συνδυάζοντας εκλεπτυσμένες γεύσεις συντροφιά με σπάνιες σαμπάνιες Dom Pérignon.

Όταν η πολυτέλεια συναντά την ιδιωτικότητα…

Όταν συνδυάζονται τα ταλέντα ενός εμβληματικού Chef και ενός θρυλικού Cellar Master, το αποτέλεσμα είναι ένα γαστριμαργικό ταξίδι υψηλής αισθητικής.

Η αξέχαστη εμπειρία λαμβάνει χώρα στους prive χώρους που βρίσκονται στον κήπο του ξενοδοχείου συνδυάζοντας μοναδικά την κομψή αντίθεση μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού των δύο κορυφαίων brands.

Από τη μια η φωτεινή ατμόσφαιρα του Le Bristol Paris και από την άλλη το σκοτεινό μυστηριώδες σύμπαν της Dom Pérignon, συνδυάζονται μοναδικά σε έναν πολυτελή χώρο με καθρέφτες, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βλέπουν έξω χωρίς όμως να τους βλέπει κανείς..

Οι κορυφαίες σαμπάνιες του κόσμου συναντούν την υψηλή γαστρονομία

Το βιωματικό ταξίδι ξεκινά από το μπαρ με σαμπάνια συνοδευόμενη από μια δελεαστική επιλογή από μικρές μπουκιές. Μια εξαιρετική συγχώνευση μεταξύ του Chef και του Cellar Master κρύβεται σε κάθε μπουκιά καθώς αναδεικνύει το βάθος της κάθε σπάνιας σαμπάνιας.

Ακολουθεί το αποκλειστικό μενού, που περιλαμβάνει από το χαβιάρι της Sologne και το Dom Pérignon Vintage 2013 μέχρι το πανέμορφο άγριο καλκάνι με λευκή τρούφα και το αξιοσημείωτο Dom Pérignon Vintage 2004 Plénitude 2 cuvée.

Η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στις κορυφαίες γεύσεις του κόσμου ακροβατεί ανάμεσα στις κορυφαίες σαμπάνιες που συνοδεύουν κάθε μπουκιά.

Σημαντική λεπτομέρεια το επιδόρπιο με κρέμα μαύρης τρούφας σερβιρισμένη με γαλάκτωμα φουντουκιού και σοκολάτα gianduja που παρουσιάζεται μαζί με ένα τελευταίο ποτήρι σπάνιας σαμπάνιας Dom Pérignon Vintage 2002 Plénitude 2 cuvée.

Η απόλυτη αυτή εμπειρία στο Le Bar by Dom Pérignon, θα προσφέρεται από τις 27 Νοεμβρίου 2023 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Le Bristol Paris. Όσο για την τιμή της; Κοστίζει 1.200 € ανά άτομο, μόνο με κράτηση, με τη λίστα αναμονής να είναι ήδη σχεδόν γεμάτη…

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ