Άρωμα για παιδιά και βρέφη κυκλοφόρησε η Dior - και κοστίζει 230 δολάρια

Ποιος είπε πως τα παιδιά θα πρέπει να στερούνται την πολυτέλεια; Η Dior στόχευσε σε μια μοναδική κατηγορία καταναλωτών-τα μικρά παιδιά-και λάνσαρε πρόσφατα το πρώτο της άρωμα αποκλειστικά για παιδιά ή και βρέφη.
Άρωμα για παιδιά και βρέφη κυκλοφόρησε η Dior - και κοστίζει 230 δολάρια

Το Bonne Étoile της σειράς Baby Dior, είναι ένα αρωματικό νερό που πωλείται ήδη στην αγορά έναντι 230 δολαρίων. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιδικό άρωμα με νότες από αχλάδι, άγριο τριαντάφυλλο και λευκό μόσχο.

Το άρωμα εμπνεύστηκε ο δημιουργικός διευθυντής του Dior Perfume, Francis Kurkdjian, ενώ το σχέδιο του μπουκαλιού προέρχεται από την καλλιτεχνική διευθύντρια του Baby Dior, Cordélia de Castellane.

«Για το Baby Dior, ήθελα να δημιουργήσω ένα αρωματικό νερό για μικρά παιδιά που να είναι τόσο απλό όσο είναι ένα παιδί», ανέφερε ο Kurkdjian. «Ένα παιδί λέει «ναι», λέει «όχι», «μου αρέσει» ή «δεν μου αρέσει». Μια φόρμουλα για το άρωμα θυμίζει μια παρόρμηση, ένα χαμόγελο».

Βασισμένο μόνο σε φυτικά συστατικά

Το άρωμα με βάση το νερό αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και δεν περιέχει αλκοόλ, καθιστώντας το ασφαλές και απαλό για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών. Ο Dior συνιστά να εφαρμόζεται μόνο στο λαιμό ενός παιδιού ή να ψεκάζεται στο δωμάτιό του.
Κυκλοφορεί σε ανοιχτό ροζ ή ανοιχτό πράσινο χρώμα και το κουτί απεικονίζει ένα έναν κήπο του Granville.

Το άρωμα αχλαδιού που θυμίζει παιδικότητα

Η Bonne Étoile αποτελεί την παιδική νότα του Dior που θέλει να προσφέρει προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας ακόμα και στα μικρά παιδιά. Το 1970, η μάρκα λάνσαρε τη σειρά της Baby Dior και τώρα την εμπλουτίζει με το αρωματικό νερό, μια ενυδατική κρέμα προσώπου και σώματος, έναν αφρό καθαρισμού προσώπου, σώματος και μαλλιών και ένα νερό καθαρισμού προσώπου και σώματος-προϊόντα της ίδιας σειράς με άρωμα αχλαδιού.

«Ήθελα να παρακάμψω το άνθος πορτοκαλιάς που εδώ και πολύ καιρό ήταν το χαρακτηριστικό άρωμα της παιδικής ηλικίας και να βρω ένα χαλαρωτικό άρωμα σε μια διαφορετική φόρμουλα: μια νότα δροσιάς και πράσινου αχλαδιού, φωτισμένη από άγριο τριαντάφυλλο, τυλιγμένη σε απαλούς, βαμβακερούς, προστατευτικούς μόσχους. », είπε ο Kurkdjian για τον Bonne Étoile.

Και καθώς όλα τα μωρά και τα μικρά παιδιά συνήθως μοσχοβολούν, η Dior αποφάσισε το άρωμα να κυκλοφορήσει σε μικρότερο μπουκάλι καθώς γνωρίζει πως οι μικροί πελάτες της, δεν θα χρειαστούν μεγάλες ποσότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ