Χριστουγεννιάτικο γεύμα στο «πολυτελέστερο τρένο της Βρετανίας»

Ψάχνετε κάτι ξεχωριστό για τις φετινές γιορτές; Κλείστε αμέσως αεροπορικό εισιτήριο για τη Βρετανία και επιβιβαστείτε στο «πολυτελέστερο τρένο» για γιορτές που δεν θα ξεχάσετε ποτέ!
Χριστουγεννιάτικο γεύμα στο «πολυτελέστερο τρένο της Βρετανίας»

Το ταξίδι με τρένο επιστρέφει δυναμικά σε όλη την Ευρώπη και αν μάλιστα συνδυάζεται με γιορτές και πολυτέλεια, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα Χριστούγεννα.

Για γιορτές που σίγουρα θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στη μνήμη σας, δεν έχετε παρά να επιβιβαστείτε στο Northern Belle, το επονομαζόμενο και ως το «πολυτελέστερο τρένο» της Βρετανίας.

Το ταξίδι στην πολυτέλεια ξεκινά με αναχωρώντας από το σταθμό Victoria του Λονδίνου στις 10 Δεκεμβρίου και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία στα εκπληκτικά αξιοθέατα της αγγλικής υπαίθρου που συνοδεύεται και από ένα εορταστικό μεσημεριανό γεύμα επτά πιάτων-ένα γεύμα ωδή στην πολυτέλεια και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Υψηλή γαστρονομία στην αγγλική ύπαιθρο

Το μυθικό τρένο αναχωρεί στις 12.30 μ.μ., και φτάνει πίσω στο Λονδίνο στις 6:20 μ.μ. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επιβάτες θα απολαύσουν μοναδικά βρετανικά τοπία μέσα από υπερπολυτελή βαγόνια του 1930 τύπου Pullman.

Όσο για το μενού; Ξεκινάτε με έτοιμα καναπεδάκια, συμπεριλαμβανομένου μπλίνι με χαβιάρι, κατόπιν με ορεκτικό, ακολουθούμενο από ένα πιάτο εποχικής σούπας, έπεται το εορταστικό κυρίως πιάτο, ένα εποχικό επιδόρπιο και μια σειρά από βρετανικά τυριά, συνοδευόμενα με τσάτνεϊ, φρουτκέικ, μπισκότα και ένα ποτήρι πόρτο. Και όλα αυτά με τη συνοδεία μοναδικών ακουσμάτων από την εξαιρετικό ορχήστρα που θα σας διασκεδάζει σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Ωστόσο, όπως κάθε μοναδική εμπειρία, έχει ένα ακριβό τίμημα. Το εισιτήριο για κάθε επιβάτη κοστίζει 452 ευρώ ενώ με επιπλέον 223 ευρώ μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση στην κατηγορία KRUG, ώστε να ταξιδέψετε στο πρώην βασιλικό βαγόνι, να απολαύσετε επιπλέον ποτά και να λάβετε ένα δώρο αποχαιρετισμού.

«Από τη στιγμή που επιβιβάζεστε σε ένα από τα εξαιρετικά διακοσμημένα βαγόνια Pullman της δεκαετίας του 1930, ο χρόνος επιβραδύνεται καθώς σας μεταφέρουμε πίσω στη χρυσή εποχή των σιδηροδρομικών ταξιδιών – τις μέρες που τίποτα δεν ήταν πολύ καλό για εκείνους τους εκλεπτυσμένους επιβάτες που απαιτούσαν να ταξιδέψουν με αληθινό στυλ», αναφέρει η εταιρία Northern Belle και εσείς δεν έχετε παρά να το διαπιστώσετε από κοντά αυτά τα Χριστούγεννα.