Πόσα χρήματα θα δίνατε για το σπίτι των «Μπραντζελίνα» και του συνιδρυτή της Μicrosoft;

Δέκα ευτυχισμένα χρόνια έζησαν σε αυτό το σπίτι ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μέχρι που ήρθε το η ώρα του διαζυγίου και αποφάσισαν να το πουλήσουν. Και οι φαν μετρούν ήδη τις αποταμιεύσεις τους…
Πόσα χρήματα θα δίνατε για το σπίτι των «Μπραντζελίνα» και του συνιδρυτή της Μicrosoft;

Ας υποθέσουμε πως ψάχνετε για σπίτι και έχετε και (αρκετά) χρήματα. Δεν θα ψάχνατε κάτι εντυπωσιακό; Ένα σπίτι με αύρα διασημότητας; Και αν βρίσκατε κάτι τέτοιο, δεν θα το πληρώνατε αδρά;

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφθηκε και το μεσιτικό γραφείο που ανέλαβε να πουλήσει το σπίτι που κάποτε ανήκε στον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, ανεβάζοντας την τιμή του στα 3,5 εκατ. δολάρια, ένα ποσό που σίγουρα δικαιολογείται αν σκεφθεί κανείς πως το σπίτι αυτό κάποια στιγμή ανήκε και στον συνιδρυτή της Microsoft, Πολ Άλεν.

Στο σπίτι των διασημοτήτων

Χτισμένο τη δεκαετία του 1830, το υπέροχο αρχοντικό στη λεγόμενη γαλλική συνοικία της Νέας Ορλεάνης στέγασε ένα από τα διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ, το ζεύγος Τζολί -Πιτ για 10 ολόκληρα χρόνια -από το 2006 ως το 2016-χρονιά του διαζυγίου τους…

Αλλά και ο συνιδρυτής της Microsoft, Πολ Άλεν, παλαιότερος ιδιοκτήτης του σπιτιού, λέγεται πως απολάμβανε τους χαλαρούς ρυθμούς της Νέας Ορλεάνης ενώ δεν παρέλειπε να χαζεύει από τις εντυπωσιακές βεράντες του τις παρελάσεις στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

Εικόνα

Πολυτέλεια και αύρα κινηματογράφου

Στο σπίτι υπάρχουν επτά κρεβατοκάμαρες και πέντε μπάνια καθώς και ένας διώροφος ξενώνας. Διαθέτει επίσης κουζίνα που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι σεφ με έναν τεράστιο πάγκο εργασίας και προσαρμοσμένα μαρμάρινα ντουλάπια.

Αλλά οι πολυτέλειες δεν σταματούν εδώ. Ένα πλήρως οργανωμένο γυμναστήριο, ανελκυστήρας, μια περιποιημένη αυλή και πισίνα είναι μερικά ακόμη από τα πλεονεκτήματα ενός αρχοντικού που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει.

Δάπεδα από μασίφ ξύλο, ψηλές οροφές, μεγάλα παράθυρα και μια μεγάλη, ελικοειδής σκάλα, θυμίζουν κινηματογραφικό σκηνικό, σε ένα σπίτι που όντως έζησαν ο Mr. και η Mrs. Smith της ομώνυμης ταινίας!