Το σύστημα του Πεπ Γκουαρδιόλα άλλαξε: Άφησε τα πανάκριβα ρολόγια για ένα τέλειο καθημερινό κομμάτι

Το αφεντικό της Μάντσεστερ Σίτι εντοπίστηκε να φοράει ένα κομψό Breitling Superocean, μια μάλλον αξιοσημείωτη αλλαγή μετά τη χρήση πολυπόθητων μοντέλων υψηλής ποιότητας.
Το σύστημα του Πεπ Γκουαρδιόλα άλλαξε: Άφησε τα πανάκριβα ρολόγια για ένα τέλειο καθημερινό κομμάτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θεωρείται ένας από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος – προπονητές ποδοσφαίρου του πλανήτη. Αν και έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του, η δίψα του για νίκες δεν σταματά ποτέ. Στο τιμόνι της Μάντσεστερ Σίτι, άλλωστε, μας έχει αποδείξει πως έχει τον τρόπο να φτάνει τις περισσότερες φορές στο αποτέλεσμα που θέλει.

Διαβάστε ακόμη: Τιτανικός: Σε δημοπρασία βγαίνουν αντικείμενα του μυθικού πλοίου

Αυτό που τον χαρακτηρίζει στο προπονητικό του στιλ είναι σίγουρα το rotation. Ο Ισπανός τεχνικός λατρεύει να αλλάζει τους παίκτες του από παιχνίδι σε παιχνίδι, μπερδεύοντας κάθε αντίπαλο. Το ίδιο κάνει και με το προσωπικό του στιλ, αν κρίνουμε από τα ρολόγια του.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει μια μεγάλη και πανάκριβη συλλογή, γεμάτη από σπάνια κομμάτια όπως Rolex και Patek Philippe, με τα οποία τον βλέπουμε να κυκλοφορεί συχνά εντός κι εκτός γηπέδου. Ωστόσο, το νέο Breitling Superocean Automatic 42 mm που φόρεσε πρόσφατα στον καρπό του, δίνει νέα πνοή στο οπλοστάσιό του.

Ο Πεπ δείχνει να είναι μεγάλος οπαδός αυτού του ρολογιού καθώς δείχνει την ώρα με απλότητα και στιλ, χωρίς φασαρία στο καντράν. Είναι επίσης προφανές ότι το συγκεκριμένο, δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από τον Ισπανό.

Η τιμή του θα λέγαμε πως είναι σχετικά οικονομική για το μέγεθος και την περιουσία του Γκουαρδιόλα. Βλέπετε, το Breitling Superocean αποτελεί ένα τέλειο καθημερινό κομμάτι, μιας και μπορεί να το αποκτήσει κανείς με σχεδόν 2.500 με 3.000 ευρώ.

Εικόνα

Έτσι είναι όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ποτέ δεν υπήρξε άνθρωπος του ενός ρολογιού, όπως επίσης δεν του αρέσει να χτίζει μια ομάδα γύρω από έναν και μόνο παίκτη. Του αρέσει να εναλλάσσει τα ρολόγια του, όπως ακριβώς κάνει και με τους σταρ της Μάντσεστερ Σίτι. Ίσως ο Φιλ Φόντεν και ο Τζακ Γκρίλις μπορούν να το πιστοποιήσουν αυτό.