Θέλετε να μείνετε στο σπίτι του Σρεκ; H Airbnb σας το προσφέρει εντελώς δωρεάν

Η Airbnb προσφέρει διαμονή στο σπίτι του Σρεκ, το οποίο ανακατασκευάστηκε ειδικά για τον μήνα του Halloween. 
Θέλετε να μείνετε στο σπίτι του Σρεκ; H Airbnb σας το προσφέρει εντελώς δωρεάν

Ζήστε σαν τον Σρεκ. Αυτό ακριβώς υπόσχεται η Airbnb και μάλιστα εντελώς δωρεάν για ένα Σαββατοκύριακο (από 27 έως 29 Οκτωβρίου). Η πλατφόρμα δημιούργησε από το μηδέν τον βάλτο από τις ταινίες της DreamWorks και το σπίτι ενός από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της κινηματογραφικής οθόνης.

Διαβάστε ακόμη: Solar Airship One: Το αερόπλοιο μηδενικών ρύπων που θα κάνει το γύρο του κόσμου σε 20 μέρες χωρίς στάση

Το κατάλυμα βρίσκεται στη Σκωτία, στα Χάιλαντς για την ακρίβεια, και περιβάλλεται από βλάστηση και λάσπη, ενώ διαθέτει εξωτερική τουαλέτα για να σας βάλει ακόμα περισσότερο στον κόσμο του χαρακτήρα. Είναι το ιδανικό μέρος «για κάποιον που αναζητά τη μοναξιά», σύμφωνα με την Airbnb, η οποία διευκρινίζει ότι μπορούν να μείνουν εκεί το πολύ τρία άτομα.

Εικόνα

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην πλατφόρμα του Airbnb, οικοδεσπότης του σπιτιού είναι ο Γάιδαρος από τις ταινίες, ο οποίος σας περιμένει για να «απολαύσετε ένα νόστιμο δείπνο, να πείτε ιστορίες γύρω από τη φωτιά ή να γευτείτε τις διάσημες βάφλες του γαϊδάρου, που ετοιμάζονται το πρωί».

Εικόνα

Για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αυτή την σπέσιαλ διαμονή, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή από τις 13 Οκτωβρίου στην Airbnb.

Εικόνα

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Airbnb προσφέρει επισκέψεις σε καταλύματα αφιερωμένα στον κινηματογράφο, μιας και όταν κυκλοφόρησε η Barbie, η πλατφόρμα προσέφερε μια διαμονή στο σπίτι της πιο διάσημης κούκλας του κόσμου.