Airbnb: Τώρα μπορείτε να κάνετε διακοπές στην πραγματική ροζ βίλα της Barbie τις ίδιες μέρες με την πρεμιέρα της ταινίας

H ροζ έπαυλη της Barbie, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, προσφέρεται προς ενοικίαση μέσω της Airbnb. Με οικοδεσπότη τον Ken, η βίλα προσφέρεται για δύο ξεχωριστές διανυκτερεύσεις των δύο ατόμων στις 21 και 22 Ιουλίου, ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας.
Airbnb: Τώρα μπορείτε να κάνετε διακοπές στην πραγματική ροζ βίλα της Barbie τις ίδιες μέρες με την πρεμιέρα της ταινίας

Aκριβώς στην ώρα για την κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ αυτό το καλοκαίρι, ένα ακίνητο που θα μπορούσε να είναι η πραγματική βίλα της πλαστικής ντίβας εμφανίστηκε πάλι στις καταχωρίσεις της Airbnb.

Διαβάστε ακόμα: Lamborghini: Εισβάλλει στο real estate με το Tierra Viva - Ένα συγκρότημα με 53 βίλες στη Μαρμπέγια της Ισπανίας

Έχοντας υποστεί ένα εκτενές «λίφτινγκ», η ροζ έπαυλη στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια προσφέρεται ξανά προς ενοικίαση μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. Το παραθαλάσσιο αρχοντικό προσφέρεται για δύο μεμονωμένες «φούξια αποδράσεις» μιας νύχτας για έως δύο άτομα τη φορά.

Όπως είναι φυσικό, οι κρατήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Ιουλίου για να συμπέσουν με την πρεμιέρα της ταινίας. Οικοδεσπότης δεν είναι άλλος από το αγόρι της Barbie, τον Ken, οπότε η κατοικία είναι γεμάτη από τα αγαπημένα του πράγματα.

Εικόνα

«Όλοι έχουμε όνειρα και η Barbie είναι αρκετά τυχερή που έχει ένα σπίτι γεμάτο από αυτά», γράφει ο Ken στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Airbnb. «Αλλά τώρα, είναι η σειρά μου και ανυπομονώ να φιλοξενήσω καλεσμένους μέσα σε αυτόν το μοναδικό, τολμώ να πω, χώρο».

Εικόνα

Δεδομένου ότι η βίλα βγήκε μόλις προς ενοικίαση, έχει «φρεσκαριστεί» κατάλληλα με αρκετές δόσεις λάμψης, ακόμη και στις λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ακόμη και τα ρούχα στην ντουλάπα του Ken, η οποία είναι γεμάτη με καουμπόικα αξεσουάρ. Όσοι έχουν όρεξη για τραγούδι, μπορούν να γρατσουνίσουν μια μελωδία στην κιθάρα του ή να «δουλέψουν» τις χορευτικές τους φιγούρες στην υπαίθρια ντίσκο.

Εικόνα

Εννοείται πως το καλύτερο μέρος της κατοικίας είναι η τεράστια πισίνα υπερχείλισης, και όπως διακρίνεται στις φωτογραφίες, οι ένοικοι έχουν πρόσβαση σ’ αυτή ακόμη και από μια τσουλήθρα που βρίσκεται σε μια από τις βεράντες και καταλήγει στο ντεκ.

Εικόνα

Στο τέλος της διαμονής τους, τα δύο τυχερά ζευγάρια δεν θα φύγουν με άδεια χέρια. Θα επιστρέψουν στο σπίτι έχοντας στις αποσκευές τους από ένα σετ κιτρινορόζ πατίνια Impala -τα οποία φαίνονται να φορούν η Μάργκοτ Ρόμπι και ο Ράιαν Γκόσλινγκ στο τρέιλερ της ταινίας- καθώς και μια σανίδα του σερφ.

Εικόνα

Να σημειώσουμε, ωστόσο, ότι στη διαμονή δεν περιλαμβάνονται οι βόλτες στο Μαλιμπού κι έτσι όσοι θελήσουν να περιηγηθούν στην αγαπημένη περιοχή της Barbie θα πρέπει να επιβαρυνθούν οι ίδιοι με τα έξοδα.

Εικόνα

Αν, λοιπό, θέλετε να έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την Barbie Land, οι κρατήσεις για την καταχώριση θα ανοίξουν στις 17 Ιουλίου στον ιστότοπο της Airbnb. Για να τιμήσει την περίσταση, η Airbnb θα κάνει επίσης μια εφάπαξ δωρεά στο Save the Children, έναν οργανισμό αφιερωμένο στην υποστήριξη και παροχή πόρων σε οικογένειες, παιδιά και κοινότητες σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ