Bentley: Το νέο limited edition παιδικό τρίκυκλο 6 σε 1 είναι εμπνευσμένο από τα χειροποίητα μοντέλα Mulliner

Το νέο limited edition παιδικό τρίκυκλο της Bentley κοστίζει 686 ευρώ και είναι εμπνευσμένο από τη σειρά πολυτελών και εξαιρετικά αποκλειστικών οχημάτων Mulliner της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Bentley: Το νέο limited edition παιδικό τρίκυκλο 6 σε 1 είναι εμπνευσμένο από τα χειροποίητα μοντέλα Mulliner

Ποιος δεν θέλει να κακομαθαίνει τα παιδιά του; Αν, λοιπόν. θέλετε το μικρό σας να πάρει μια γεύση της καλής ζωής σε πολύ τρυφερή ηλικία, η Bentley έχει ακριβώς αυτό που ψάχνατε. Η βρετανική εταιρεία κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων παρουσίασε το νέο limited edition τρίκυκλο 6 σε 1 Mulliner, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη σειρά οχημάτων που κατασκευάζονται αποκλειστικά για τους κορυφαίους πελάτες της φίρμας.

Διαβάστε ακόμα: Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph - Roger Dubuis και Lamborghini έφτιαξαν το supercar των ρολογιών

Σύμφωνα με την Bentley, το νέο παιδικό όχημα συνδυάζει άνεση, ασφάλεια και το χαρακτηριστικό στυλ των πολυτελών αυτοκινήτων Mulliner της Bentley. Το Bentley Trike είναι ουσιαστικά ένα τρίτροχο ποδήλατο που λειτουργεί και ως καρότσι.

Ενώ έχουν κυκλοφορήσει πολλές διαφορετικές εκδοχές του trike της Bentley τα τελευταία χρόνια, το εμπνευσμένο από τα Mulliner μοντέλο εισάγει πολλά διαφορετικά νέα χαρακτηριστικά με πρώτο το νέο κάθισμα που αναπτύχθηκε ειδικά για αυτό το τρίκυκλο.

Εικόνα

Εκτός από το χαρακτηριστικό χειροποίητα ραμμένο καπιτονέ «διαμάντι» των Mulliner, το κάθισμα διαθέτει επίσης πρόσθετα μαλακά ένθετα και αντικατοπτρίζει τη σχεδίαση του καθίσματος του αυτοκινήτου για να εξασφαλίσει επιπλέον άνεση για τα παιδιά. Επιπλέον, το λογότυπο της Bentley είναι ραμμένο στο μαλακό προσκέφαλο.

Οι φουσκωτοί τροχοί του trike ακολουθούν ευδιάκριτα τη σχεδιαστική γλώσσα των Mulliner. Εκτός από το design, διαθέτουν και το λογότυπο Bentley στη μέση που περιβάλλεται από τη διατύπωση «Bentley Mulliner» – παρόμοια με αυτή που διακρίνετε στα αυτοκίνητα Mulliner. Επιπλέον, το σήμα B στο κεντρικό καπάκι παραμένει πάντα σε ακίνητη όρθια θέση.

Εικόνα

Άλλα χαρακτηριστικά και σχεδιαστικά στοιχεία εμπνευσμένα από τα Mulliner περιλαμβάνουν ένα χρωμιωμένο έμβλημα στην κουκούλα και μια καπιτονέ τσάντα με το χαρακτηριστικό «διαμάντι» στο μοναδικό χρώμα: White Sand.

Το νέο trike της Bentley λαμβάνει επίσης νέα μεταλλικά πεντάλ με αντιολισθητικά στοιχεία που είναι ακριβές αντίγραφο αυτών που βρίσκονται στα αυτοκίνητά Mulliner. Το Bentley 6-in-1 Mulliner Trike είναι διαθέσιμο προς πώληση στο online shop της Bentley, με τιμή 595 λίρες (περίπου 686 ευρώ).