Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph: Roger Dubuis και Lamborghini έφτιαξαν το supercar των ρολογιών

Η Roger Dubuis συνεργάζεται με τη Lamborghini για να φτιάξει ένα Revuelto για τον καρπό σας. Το νέο ρολόι Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph συνδυάζει τα καλύτερα της συλλογής Excaliber Spider της ωρολογοποιίας με στοιχεία από το νέο υβριδικό supercar.
Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph: Roger Dubuis και Lamborghini έφτιαξαν το supercar των ρολογιών

Η συνεργασία της ωρολογοποιίας Roger Dubuis και της διάσημης ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini χρονολογείται από το 2017. Από τη στιγμή που οι δύο κορυφαίες φίρμες έσφιξαν τα χέρια, τις έχουμε δει να συνυπογράφουν αρκετά ρολόγια, με πιο πρόσφατο το Excalibur Spider Huracán Sterrato Monobalancier, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση Art Basel στο Μαϊάμι πέρυσι. Τώρα, το δίδυμο επανέρχεται για να λανσάρει την τελευταία του δημιουργία: τον limited edition χρονογράφο Excalibur Spider Revuelto Flyback.

Διαβάστε ακόμα: TAG Heuer Carrera Chronosprint x Porsche - Το νέο ορόσημο της συνεργασίας είναι ένα ρολόι με πανίσχυρο μηχανισμό

Οι χρονογράφοι αποτελούν αιχμή του δόρατος της επωνυμίας Roger Dubuis από την ίδρυσή της, το 1995. Με τα χρόνια, η φίρμα επέκτεινε την γκάμα και ο νέος Limited Edition Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph σηματοδοτεί την πέμπτη γενιά σχεδίασης χρονογράφων της μάρκας.

Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί τον RD780, τον ίδιο μηχανισμό με τον Excalibur Spider Flyback Chronograph, ο οποίος είναι πλήρως ορατός μέσω του ανοιχτού καντράν και διαθέτει έναν απροσδόκητο περιστρεφόμενο μετρητή λεπτών 120° (RMC) στις τρεις η ώρα.

Εικόνα

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Revuelto, το απίστευτο supercar της Lamborghini αποτελεί τη βάση έμπνευσης για το υπόλοιπο σχέδιο. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο είναι το εμβληματικό μοτίβο σχήματος «Y» στο καντράν, με γραμμές που αντικατοπτρίζουν τους προβολείς του υβριδικού V12 της Lamborghini.

Επιπλέον, ο χρωματικός συνδυασμός πορτοκαλί και πράσινου είναι ένα νεύμα στην παλέτα του supercar. Στην πλάτη του ρολογιού, επίσης, ο ρότορας έχει διαμορφωθεί με πέντε βραχίονες παραπέμποντας στις ζάντες των τροχών του αυτοκινήτου.

Εικόνα

Φυσικά στο νέο Limited Edition Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph, διατηρούνται ορισμένα χαρακτηριστικά στοιχεία της συλλογής Excalibur Spider, όπως οι έντονες γραμμές και η ακριβής συμμετρία της ελαφριάς κάσας από άνθρακα, μεγέθους 45 mm.

Το Excalibur Spider Revuelto Flyback Chronograph διατίθεται σε περιορισμένη σειρά μόλις 88 τεμαχίων στην τιμή των 114.500 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Roger Dubuis.