Pringles x The Caviar Company: Τα πιο ακριβά πατατάκια που δοκιμάσατε ποτέ έρχονται σε τρία κιτ γεμάτα χαβιάρι

Μια δημοφιλής τάση στο TikTok, όπου οι χρήστες προσθέτουν μια κουταλιά χαβιάρι στα Pringles τους, ώθησε την εταιρεία με τα διάσημα πατατάκια να συνεργαστεί με την The Caviar Company. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή με τρία κιτ που περιέχουν συσκευασίες Pringles και εκλεκτό χαβιάρι.
Pringles x The Caviar Company: Τα πιο ακριβά πατατάκια που δοκιμάσατε ποτέ έρχονται σε τρία κιτ γεμάτα χαβιάρι

Όλοι – ανεξαιρέτως ηλικίας- γνωρίζουμε τα διάσημα πατατάκια Pringles. Αυτό που ίσως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν είναι ότι η νέα limited edition κυκλοφορία τους κοστίζει λίγο παραπάνω από τις προηγούμενες. Μιλάμε φυσικά για τη συνεργασία τους με τη φίρμα The Caviar Company, η οποία συνδυάζει τα εμβληματικά τσιπς με χαβιάρι υψηλής ποιότητας και κοστίζει από 49 έως 140 δολάρια, ανάλογα τη συσκευασία.

Διαβάστε ακόμα: 50 Top Pizza - Αυτές είναι οι 100 καλύτερες πιτσαρίες στον κόσμο για το 2023 - Καμία ελληνική στη φετινή κατάταξη

Η ανορθόδοξη συνεργασία είναι αποτέλεσμα μιας δημοφιλούς τάσης στο TikTok, όπου οι χρήστες προσθέτουν μια κουταλιά χαβιάρι στα Pringles τους. Καθώς οι αναρτήσεις συγκέντρωσαν περισσότερες από 10 δισεκατομμύρια προβολές, τα Pringles αποφάσισαν να μετατρέψουν την τάση σε μια γευστική πραγματικότητα.

Η συλλογή Pringles x Caviar προσφέρει τρεις επιλογές: Smoky Shores με τιμή 49 δολάρια, Salt of The Sea με 110 δολάρια και Crisps and Caviar με 140 δολάρια.

Εικόνα

«Από τις κριτικές του TikTok μέχρι τις νοικοκυρές των τηλεοπτικών ριάλιτι, το έθνος λαχταρά Pringles και χαβιάρι», ανέφερε ο επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας Pringles στις ΗΠΑ, Mauricio Jenkins, σύμφωνα με το CNBC. «Η συνεργασία μας με την The Caviar Co. όχι μόνο αγκαλιάζει τη μοντέρνα συμπεριφορά του σνακ με προσιτό τρόπο, αλλά επιμελείται επιδέξια τις αγαπημένες μας τραγανές γεύσεις με αυτή τη θαλασσινή λιχουδιά για μια γευστική εμπειρία Pringles σε αντίθεση με ό,τι είχατε δοκιμάσει πριν».

Αν το χαβιάρι δεν είναι της αρεσκείας σας, το κιτ Smoky Shores των 49 δολαρίων προσφέρει μια κονσέρβα με τσιπς κρέμας και κρεμμυδιού, ένα βάζο καπνιστή πέστροφα και κρέμα. Το κιτ Salt of The Sea διαθέτει τα παραπάνω με ένα επιπλέον δοχείο: το Classic White Sturgeon Caviar της Caviar Co. Η πιο premium προσφορά των 140 δολαρίων περιλαμβάνει τύπους χαβιαριού και τρεις ποικιλίες Pringles: Original, Sour Cream & Onion και BBQ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συνεργασία Pringles x The Caviar Company αλλά και να προμηθευτείτε τα κιτ στο PringlesandCaviar.shop.