Samsung 85" Class The Terrace Full Sun Neo QLED 4K: Η μεγαλύτερη τηλεόραση εξωτερικού χώρου μέχρι σήμερα

Η Samsung επιστρέφει με την 85" Class The Terrace Full Sun Neo QLED 4K. H μεγαλύτερη τηλεόραση εξωτερικού χώρου της εταιρείας μέχρι σήμερα προσφέρει ανεμπόδιστη θέαση ακόμη και στο άμεσο ηλιακό φως και διαθέτει προστασία από το νερό και τη σκόνη.
Samsung 85" Class The Terrace Full Sun Neo QLED 4K: Η μεγαλύτερη τηλεόραση εξωτερικού χώρου μέχρι σήμερα

Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος της τεχνολογίας προσπαθεί να στριμώξει όσα περισσότερα μπορεί σε ένα διαχειρίσιμο μέγεθος, οι τηλεοράσεις γίνονται μόνο μεγαλύτερες (και κατά κάποιο μαγικό τρόπο πιο λεπτές). Βασικός πρωταγωνιστής σ’ αυτή τη μεταμόρφωση η Samsung, με έδρα τη Νότια Κορέα, ξεχώρισε τα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας μερικές γιγαντιαίες ηλεκτρικές συσκευές, όπως την τηλεόραση QLED 4K 98" που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος. Τώρα επιστρέφει με την 85" Class The Terrace Full Sun Samsung Neo QLED 4K, τη μεγαλύτερη τηλεόραση εξωτερικού χώρου της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμα: Samsung Odyssey OLED G9 - Η πρώτη κυρτή οθόνη gaming 49 ιντσών στον κόσμο μόλις έγινε πραγματικότητα

Η τηλεόραση σχεδιάστηκε για να είναι το κέντρο ψυχαγωγίας για κάθε υπαίθρια συγκέντρωση και ενισχύεται από 100% όγκο χρώματος και προστασία από τον ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρή, ανεμπόδιστη θέαση ακόμα κι αν η συσκευή βρίσκεται στο άμεσο ηλιακό φως.

Υπερτονίζοντας τον «εξωτερικό» της χαρακτήρα, η τηλεόραση διαθέτει επίσης βαθμολογία IP56, κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει προστασία από το νερό και τη σκόνη. Εάν φιλοξενείτε πολλά άτομα, η αντιθαμβωτική οθόνη και η ευρεία γωνία θέασης διευκολύνουν όλους να απολαύσουν τη μεγάλη εικόνα της. Στο εσωτερικό, ένας Quantum Processor μπορεί να αναβαθμίσει οποιοδήποτε περιεχόμενο σε εικόνα 4K και να προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Εικόνα

Η τηλεόραση διαθέτει επίσης μια σειρά από νέες έξυπνες λειτουργίες, όπως το Gaming Hub της Samsung, το οποίο σας επιτρέπει να μεταδίδετε σε ροή χιλιάδες παιχνίδια από μεγάλα στούντιο χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε σε κονσόλα.

Περιλαμβάνει επίσης το Tizen OS της Samsung, δίνοντάς σας πάνω από 600 εφαρμογές και τη δυνατότητα να ελέγχετε άλλες έξυπνες συσκευές από την τηλεόρασή σας. Εάν το τηλεχειριστήριό σας εξαντληθεί, το τηλεχειριστήριο SolarCell της Samsung είναι εξοπλισμένο με ηλιακό πάνελ που μπορεί να φορτίσει σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Εικόνα

Η 85" Class The Terrace Full Sun Samsung Neo QLED 4K είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία αυτή τη στιγμή μέσω του ιστότοπου της Samsung έως τις 10 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 20.000 δολαρίων. Δεν υπάρχει, ωστόσο, μέχρι στιγμής κάποια ενημέρωση σχετικά με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ