Λιονέλ Μέσι: H Messi-mania χτυπά τις ΗΠΑ - Μέχρι 10.000 δολάρια τα εισιτήρια για τα ματς της Ιντερ Μαϊάμι

Η μετακόμιση του Λιονέλ Μέσι στην Αμερική με τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Κατά συνέπεια, οι τιμές των εισιτηρίων για τα ματς που αγωνίζεται η ομάδα του έχουν εκτοξευτεί σε ύψη που αγγίζουν ακόμη και τα 10.000 δολάρια!
Λιονέλ Μέσι: H Messi-mania χτυπά τις ΗΠΑ - Μέχρι 10.000 δολάρια τα εισιτήρια για τα ματς της Ιντερ Μαϊάμι

Το Σάββατο, 26 Αυγούστου, η Ίντερ Μαϊάμι, η οποία πρόσθεσε πρόσφατα στο ρόστερ της τον Λιονέλ Μέσι, τον σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, θα αναμετρηθεί με τους New York Red Bulls στο στάδιο Χάρισον του Νιου Τζέρσεϊ. Ωστόσο, όσοι έχουν αποπειραθεί να αποκτήσουν ένα εισιτήριο για το παιχνίδι, έχουν γίνει μάρτυρες της επίδρασης της μεταγραφής του παίκτη στις τιμές.

Διαβάστε ακόμα: Η dream team με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές το 2023 - Ιστορικό ρεκόρ με 1,1 δισ. δολάρια

Από τις 18 Αυγούστου, τα εισιτήρια για τον αγώνα ξεκινούν από τα 496 δολάρια και εκτοξεύονται μέχρι το ιλιγγιώδες ποσό των 10.000 δολαρίων. Σύμφωνα με το Bloomberg, η άνοδος των τιμών «υπογραμμίζει την ελκυστικότητα του Μέσι».

Τα μεμονωμένα εισιτήρια για να δει κανείς τον διάσημο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται στην περιοχή της Νέας Υόρκης είναι αυτήν τη στιγμή υψηλότερα από ό,τι στην έδρα της ομάδας του, τη Φλόριντα. Για παράδειγμα, οι τιμές για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι εναντίον της Νάσβιλ στις 30 Αυγούστου κυμαίνονται από 172 έως 2.000 δολάρια.

Ο 36χρονος Αργεντινός παίκτης οδήγησε την εθνική του ομάδα σε νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο πέρυσι. Τον περασμένο Μάρτιο, του απονεμήθηκε επίσης το βραβείο FIFA για έβδομη φορά μέσα σε 14 χρόνια, αναδεικνύοντάς τον ως τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς μεταξύ των συνυποψηφίων του Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν και Καρίμ Μπενζεμά της Σαουδικής Pro League Al-Ittihad.

Ο Νταν Χαντ, συνιδιοκτήτης της ομάδας FC Dallas, φέρεται να πιστεύει ότι ο «υπερβολικός αντίκτυπος» από τη μετακόμιση του Μέσι στην Αμερική από την Ευρώπη. θα εξαπλωθεί σε όλη τη Major League Soccer, βοηθώντας στην άνοδο των αποτιμήσεων των συλλόγων και στην προσέλκυση ταλέντων.

Η Ϊντερ Μαϊάμι του Μέσι είχε αντιμετωπίσει την FC Dallas σε έναν αγώνα νωρίτερα αυτόν τον μήνα, με τα εισιτήρια για το ματς να εξαντλούνται σε 10 λεπτά, κι αυτό λόγω της αφοσιωμένης βάσης των θαυμαστών του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, οι οπαδοί των Red Bulls προετοιμάζονται ήδη για την άφιξη των οπαδών του Μέσι. Ένας φανατικός της ομάδας της Νέας Υόρκης με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) την Πέμπτη, προειδοποίησε ότι «δεν θα επιτρέπονται φανέλες του Μέσι» στο South Ward. Το τμήμα μόνο για όρθιους πίσω από το τέρμα προορίζεται για τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι φαίνονται αποφασισμένοι να προστατεύσουν την εστία τους την ημέρα του αγώνα από τη «Messi-mania». Μένει να δούμε αν θα καταφέρουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ