StandbyME Go: Η νέα φορητή 27άρα τηλεόραση της LG έχει δική της βαλίτσα για να την παίρνετε μαζί στις διακοπές

Η νέα LCD τηλεόραση StandbyME Go της LG χωράει μέσα στη δική της βαλίτσα αλλά μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι η smart TV σας στο σπίτι. Με ανακλινόμενη οθόνη οθόνη αφής LCD 27 ιντσών, ανάλυσης 1080p αποτελεί μια ολοκληρωμένη φορητή λύση ψυχαγωγίας.
StandbyME Go: Η νέα φορητή 27άρα τηλεόραση της LG έχει δική της βαλίτσα για να την παίρνετε μαζί στις διακοπές

Η λατρεία όλων μας για τις τηλεοράσεις γιγαντιαίων διαστάσεων είναι σίγουρα δεδομένη, ωστόσο κατά καιρούς μια καινοτόμα ιδέα στον κόσμο των συσκευών τηλεθέασης έρχεται και μας κλέβει την καρδιά. Το πιο πρόσφατο σετ που παρουσίασε η LG, είναι μια τέτοια περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα: Hestia - Η νέα συσκευή της Vaonis μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε smartphone σε τηλεσκόπιο υψηλής ποιότητας

Νωρίτερα φέτος, ο τεχνολογικός γίγαντας της Νότιας Κορέας παρουσίασε μια αντισυμβατική τηλεόραση LCD που ονομάζεται StandbyME Go, η οποία είναι αρκετά μικρή ώστε να χωράει μέσα στη δική της βαλίτσα.

Αν, φυσικά, ψάχνετε για μια συσκευή που μπορεί να πιάσει ολόκληρο τοίχο στο σαλόνι σας, το StandbyME Go σίγουρα δεν είναι για εσάς. Αλλά αν ψάχνετε για κάτι φορητό, το οποίο μπορείτε να πάρετε μαζί στις διακοπές σας, ίσως να αποτελεί η ιδανική λύση.

Εικόνα

Το νέο σετ της LG είναι μια ολοκληρωμένη λύση ψυχαγωγίας που σας επιτρέπει να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας σειρές στο Netflix κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, στην παραλία ή ενώ βρίσκεστε στο κάμπινγκ. Η θήκη μεταφοράς του StandbyME Go φιλοξενεί μια οθόνη αφής LCD 27 ιντσών, ανάλυσης 1080p, η οποία μπορεί να περιστραφεί, να γείρει ή να τοποθετηθεί σε οριζόντια ή κατακόρυφη λειτουργία.

Η κομψή αποσκευή διαθέτει επίσης μπαταρία με διάρκεια τρεις ώρες και ένα ενσωματωμένο ηχείο 20 Watt. Με όλα αυτά, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τα πάντα εκτός έδρας.

Εικόνα

Η τηλεόραση χρησιμοποιεί για τη λειτουργία της το λογισμικό webOS της LG, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής. Υποστηρίζει επίσης WiFi, Bluetooth, AirPlay και αντικατοπτρισμό οθόνης με συμβατές συσκευές iOS και Android. Με άλλα λόγια, μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι μπορεί να κάνει η smart TV σας στο σπίτι. Υπάρχει ακόμη και μια «λειτουργία τραπεζιού» που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την οθόνη αφής για να παίζετε παιχνίδια.

Αν η νέα συσκευή σας κέντρισε το ενδιαφέρον, μπορείτε να παραγγείλετε το StandbyME Go αποκλειστικά μέσω του ιστότοπου της LG στην τιμή των 999,99 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ