Cardi Β: Έκανε δώρο γενεθλίων στην πεντάχρονη κόρη της μια τσάντα Hermes Birkin αξίας 20.000 ευρώ

Mια ροζ τσάντα Hermès Birkin, αξίας 20.000 ευρώ έκαναν δώρο η ράπερ Cardi B και ο σύζυγός της, Offset, στην κόρη τους Kulture Kiari για τα 5α γενέθλιά της. Η Cardi B ανάρτησε τις τρυφερές στιγμές στο Instagram, προκαλώντας όχι τόσο τρυφερά σχόλια.
Cardi Β: Έκανε δώρο γενεθλίων στην πεντάχρονη κόρη της μια τσάντα Hermes Birkin αξίας 20.000 ευρώ

Η Cardi B, η ράπερ «χωρίς φίλτρα», αν μη τι άλλο γνωρίζει τη μόδα όσο και τη μουσική. Φαίνεται, μάλιστα, ότι στόχος της είναι να μεταδώσει αυτή τη γνώση στην κόρη της, Kulture Kiari, πριν ακόμη κλείσει τα 10, καθώς μαζί με το σύζυγό της, Offset, γιόρτασαν τα γενέθλια της πεντάχρονης θυγατέρας τους, δωρίζοντάς της μια ροζ τσάντα Hermès Birkin, αξίας 20.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα: Η 10χρονη κόρη της Beyonce και του Jay-Z πρόσφερε 80.000 δολάρια σε δημοπρασία για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που η Cardi Β προκαλεί με αυτόν τον τρόπο, καθώς στα 3α γενέθλια της κόρης της της είχε χαρίσει επίσης μια λαμπερή τσάντα Birkin, αξίας 48.000 ευρώ. Η 30χρονη μητέρα, γεννημένη στο Μπρονξ, μοιράστηκε πλάνα της όμορφης μπαλαρίνας της στο Instagram, επιτρέποντας στους followers να θαυμάσουν το πανάκριβο αξεσουάρ.

«Το μωρό μου είναι πέντε… Χρόνια πολλά στην όμορφη πριγκίπισσα μου. Είναι όμορφο να βλέπω το κορίτσι μου να μεγαλώνει, αλλά με στεναχωρεί λιγάκι που το μωρό μου δεν είναι πια το… μικρό μου μωρό», ανέφερε η τραγουδίστρια στις αναρτήσεις της.

Η Cardi B είναι φαν του Hermes, καθώς έχει συγκεντρώσει μια τεράστια συλλογή από τσάντες Birkin. Μέχρι το 2021 είχε 26 κομμάτια, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει προσθέσει μερικά ακόμη μέχρι τώρα, ανεβάζοντας τη συλλογή σε περισσότερες από 30 τσάντες. Μάλιστα, όταν κάποιοι κακεντρεχείς σχολίασαν την πανάκριβη συλλογή, η Cardi B δεν μάσησε τα λόγια της.

«Γιατί ζητάτε το λόγο από τις γυναίκες ράπερ όταν αγοράζουν μια τσάντα από το κατάστημα Hermès και δεν κάνετε το ίδιο με τις λευκές διασημότητες Γιατί πρέπει να απολογούμαστε; Κάνουμε hip-hop και ξεκινάμε τις τάσεις. Όχι, δεν υποτιμάται κάτι όταν το επιλέγουμε εμείς. Στην πραγματικότητα του προσθέτουμε αξία».

Καμιά αντίρρηση. Δεν μένει παρά να ευχηθούμε ολόψυχα στη μαμά «χρόνια πολλά» για την κόρη της και μακάρι η συλλογή από τσάντες Hermes Birkin της μικρής να ξεπεράσει κατά πολύ της δική της