Ρότζερ Φέντερερ: Εμφανίστηκε στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον με ένα «ολόφρεσκο» ρολόι Rolex Sky-Dweller

Με ένα «ολόφρεσκο» Rolex Sky-Dweller στον καρπό του εμφανίστηκε ο Ρότζερ Φέντερερ στην ειδική τελετή προς τιμήν του στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον. Το ρολόι του Ελβετού πρωταθλητή παρουσιάστηκε στην έκθεση Watches & Wonders μόλις τον Μάρτιο.
Ρότζερ Φέντερερ: Εμφανίστηκε στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον με ένα «ολόφρεσκο» ρολόι Rolex Sky-Dweller

Ο Ρότζερ Φέντερερ μπορεί να μην έπαιζε φέτος τένις στο κεντρικό γήπεδο του Γουίμπλεντον, είχε όμως τη δική του, ξεχωριστή στιγμή στο τουρνουά. Το ίδιο και το καινούργιο ρολόι που ήταν περασμένο στον καρπό του. Ένα παρατεταμένο χειροκρότημα υποδέχτηκε τον πρώην Νο. 1 τενίστα του κόσμου καθώς εμφανίστηκε στο Royal Box τη δεύτερη μέρα του διάσημου τουρνουά, φορώντας ένα κομψό κοστούμι αλλά και ένα Rolex που κυκλοφόρησε μόλις πρόσφατα.

Διαβάστε ακόμα: Νόβακ Τζόκοβιτς - Γιόρτασε το 23ο grand slam του φορώντας ένα κεραμικό ρολόι Hublot Big Bang Meca Meca-10

Ο συνταξιούχος Ελβετός μαέστρος, ο οποίος κάθισε ανάμεσα στη σύζυγό του και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κάθριν Μίντλετον, απόλαυσε μια ειδική τελετή γιορτάζοντας την επιτυχία του στο τουρνουά (έχει καρδίσει το Γουίμπλεντον οκτώ φορές και έχει σημειώσει συνολικά 20 Grand Slam σε όλη την καριέρα του).

Καθώς ο χαμογελαστός πρωταθλητής κουνούσε το χέρι του χαιρετώντας το πλήρος, το «ολόφρεσκο» Rolex Sky-Dweller που φορούσε ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητο. Το μοντέλο κυκλοφόρησε αρχικά από τη Rolex το 2012, αλλά συνέχισε να βελτιώνεται έκτοτε.

Εικόνα

Η ωρολογοποιία παρουσίασε πρόσφατα νέες εκδόσεις του μοντέλου στην έκθεση Watch & Wonders τον Μάρτιο, οι οποίες περιλάμβαναν ένα Rolesor (δίχρωμο χρυσό και ατσάλι) με πράσινο καντράν, ένα Everose Gold με εντελώς νέο μπλε καντράν και την πρώτη λευκόχρυση παραλλαγή με μπρασελέ Oysterflex.

Εικόνα

Το Sky-Dweller (Κωδ. 336934) του Φέντερερ διαθέτει κάσα 42 mm σε Oystersteel και λευκό χρυσό, ένα φωτεινό μπλε καντράν και ένα κλασικό μπρασελέ Oyster. Σχεδιασμένο για το jet set, το ρολόι διαθέτει δύο ζώνες ώρας, ένα ετήσιο ημερολόγιο στις 3 η ώρα και ενδείξεις μήνα με 12 οπές σε συνέχεια των ενδείξεων ώρας στην περιφέρεια του καντράν. Το ρολόι τροφοδοτείται από τον μηχανισμό 9002 της Rolex με περίπου 72 ώρες απόθεμα ισχύος.

Εικόνα

Πρεσβευτής της Rolex από το 2006, ο Φέντερερ εμφανίζεται συχνά με ρολόγια που δεν έχουν διατεθεί ακόμη στην αγορά. Έγινε ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που φόρεσε δημόσια το νέο 1908 στο Met Gala τον Μάιο και έχει επίσης εντοπιστεί να κυκλοφορεί με το ανανεωμένο Daytona.

Ο καρπός του Φέντερερ δεν ήταν ο μόνος που στολιζόταν από ένα αξιόλογο ρολόι. Η σύζυγός του, Μίρκα, φορούσε επίσης το αγαπημένο της Rolex, αξίας 500.000 ευρώ. Στις κερκίδες εντοπίστηκε επίσης και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ένα Tudor Black Bay 58. Όσο για το Sky-Dweller του Φέντερερ, μπορείτε να το ανακαλύψετε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Rolex.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ