Barbie: Το ροζ Gucci κοστούμι του Ράιαν Γκόσλινγκ στην πρεμιέρα της ταινίας είναι το blockbuster του θερινού στυλ

Φορώντας ένα παστέλ ροζ κοστούμι με ροζ πουκάμισο και μπεζ παπούτσια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Ο ηθοποιός, άλλωστε, συνηθίζει να προσαρμόζει το τοληρό στυλ του με τις ανάγκες προώθησης των ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστεί.
Barbie: Το ροζ Gucci κοστούμι του Ράιαν Γκόσλινγκ στην πρεμιέρα της ταινίας είναι το blockbuster του θερινού στυλ

Με παρέλαση πολλών αστέρων έκανε πρεμιέρα η πολυαναμενόμενη ταινία «Barbie», στις 9 Ιουλίου στο Λος Άντζελες. Η πρωταγωνίστρια Μάργκοτ Ρόμπι, η Νίκι Μινάζ, ο Μάικλ Σέρα και η Ίσα Ρέι συναντήθηκαν στο… ροζ χαλί που στρώθηκε ειδικά για την περίσταση στο Shrine Auditorium, κάνοντας τις κάμερες να πάρουν φωτιά. Όσο λαμπερές, ωστόσο, κι αν ήταν οι παρουσίες τους, επισκιάστηκαν από το στυλ του συμπρωταγωνιστή στην ταινία, Ράιαν Γκόσλινγκ.

Διαβάστε ακόμα: Airbnb - Τώρα μπορείτε να κάνετε διακοπές στην πραγματική ροζ βίλα της Barbie τις ίδιες μέρες με την πρεμιέρα της ταινίας

Ο ηθοποιός –o οποίος υποδύεται τον Κεν στην ταινία που πιθανότατα θα είναι μια από τις block buster παραγωγές του καλοκαιριού- έδωσε το «παρών» φορώντας ένα παστέλ ροζ κοστούμι Gucci, το οποίο είχε συνδυάσει έξυπνα με ένα λιγότερο ροζ πουκάμισο και λευκά brogue παπούτσια.

Ο Γκόσλινγκ φορούσε και ένα κολιέ που είχε λίγο μυστήριο. To μενταγιόν έφερε το γράμμα «E» με τη γραμματοσειρά της υπογραφής της Barbie. Καθώς το πλήρες όνομά του είναι Ράιαν Τόμας Γκόσλινγκ, δεν θα μπορούσε να αφορά στο όνομά του, με αποτέλεσμα ορισμένοι να υποθέσουν ότι αποτελούσε αναφορά στην Εύα Μέντες, με την οποία φέρεται να έχει σχέση εδώ και 11 χρόνια, ή στη μεγαλύτερη κόρη του, Εσμερέλντα.

Εικόνα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκόσλινγκ προσαρμόζει το στυλ του στις ανάγκες προώθησης της επερχόμενης ταινίας της Γκρέτα Γκέργουιγκ. Σε προηγούμενη εμφάνισή του είχε φορέσει ένα ρολόι με ροζ καντράν TAG Heuer Carrera , αξίας 3.200 δολαρίων, το οποίο είχε συνδυάσει με ένα γαλάζιο παστέλ κοστούμι και ροζ πουκάμισο.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο ηθοποιός απάντησε και σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία (42 ετών) για να παίξει τη φανταστική κούκλα. «Όποιοι δεν θέλουν να παίξουν με τον Ken μου, υπάρχουν πολλοί άλλοι Ken για να το κάνουν», ανέφερε ο ηθοποιός.

Η ταινία «Barbie» αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου. Όσο για το ροζ κοστούμι του Ράιαν Γκόσλινγκ, μάλλον φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο στο online store της Gucci. Εκτός βέβαια κι αν το δούμε να εμφανίζεται μετά την πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ