Montblanc MTB 03: Ακουστική τεχνολογία αιχμής και premium design στα πρώτα in-ear ακουστικά της φίρμας

Έχοντας λανσάρει τα πρώτα της ακουστικά τύπου headset, το 2020, η Montblanc παρουσιάζει τωρα τα MTB 03, τα πρώτα in-ear ακουστικά της. Το premium σετ προσφέρει ακουστική εμπειρία που βασίζεται σε επιστημονικές μετρήσεις αλλά και στην καλλιτεχνική παράδοση της φίρμας.
Montblanc MTB 03: Ακουστική τεχνολογία αιχμής και premium design στα πρώτα in-ear ακουστικά της φίρμας

Η εποχή που η Montblanc ήταν μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία που έφτιαχνε μόνο όργανα γραφής πολυτελείας για εξεζητημένους χρήστες ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Το λογότυπο της γερμανικής εταιρείας με τη χιονισμένη κορυφή του βουνού φιγουράρει πλέον σε ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων που περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα: από ρολόγια χειρός έως premium εξαρτήματα ήχου.

Διαβάστε ακόμα: Θα τα ζήλευε και ο James Bond - Αυτά είναι τα κορυφαία gadgets της αγοράς αυτή τη στιγμή

Έχοντας ήδη λανσάρει τα πρώτα της ακουστικά τύπου headset, το 2020, η Montblanc έρχεται τώρα να παρουσιάσει τα MTB 03, τα πρώτα in-ear ακουστικά της.

Το μικροσκοπικό σετ προσφέρει μια ακουστική εμπειρία που βασίζεται σε επιστημονικές μετρήσεις αλλά και στην καλλιτεχνική παράδοση. Το κομψό design παίρνει σχήμα από τη βαθιά μαύρη ελαφριά ρητίνη που θυμίζει το στυλό Meisterstuck της εταιρείας, η οποία έχει τροποποιηθεί κατάλληλα για να αποδίσει τον καλύτερο δυνατό ήχο.

Εικόνα

Σε κάθε ακουστικό, φυσικά, διακρίνεται το αμίμητο λευκό έμβλημα της Montblanc. Ο διάσημος μηχανικός ήχου Alex Grell, ο άνθρωπος που συνέβαλε στην επιτυχία των in-ear ακουστικών της Sennheiser, επιστρατεύτηκε για να τελειοποιήσει τα MTB 03 στο πνεύμα του ήθους και της ποιότητας της Montblanc.

Προϊόν της συνεργασίας με την QualComm, το σύστημα Montblanc Sound Signature του MTB 03 επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την εμπειρία ακρόασης με βάση τις ακουστικές προτιμήσεις. «Όπως το χειρόγραφο του καθενός είναι διαφορετικό, έτσι και η ακοή του καθενός απαιτεί το επίπεδο προσαρμογής που μπορεί να προσφέρει η Montblanc Sound Signature», λέει ο Dr. Felix Obschonka, διευθυντής New Technologies της Montblanc.

Εικόνα

Τα αδιάβροχα, ασύρματα ακουστικά διαθέτουν ενεργή ακύρωση θορύβου και λειτουργίες αφής που ελέγχουν τις ενεργοποιήσεις ήχου για αναπαραγωγή, παύση και απάντηση κλήσεων. Επιπλέον, η εφαρμογή Montblanc Sound λειτουργεί με όλες τις συσκευές iOS και Android, προσφέροντας συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth 5.2.

Τα MTB 03 «φωλιάζουν» μέσα σε μια κομψή θήκη ασύρματης φόρτισης, κατασκευασμένη από αλουμίνιο με μαύρη επίστρωση, η οποία προσφέρει επιπλέον 12 ώρες μπαταρίας. Εννοείται ότι ολόκληρο το πακέτο χωράει διακριτικά στην τσέπης σας.

Εικόνα

Τα in-ear ακουστικά MTB 03 θα κυκλοφορήσουν με τιμή που θα κινείται γύρω στα 400 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Montblanc.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ