Mercedes-Benz Land, Sea and Air: Μια τριλογία αρωμάτων που φοριούνται ξεχωριστά ή συνδυάζονται μεταξύ τους

Μια νέα τριλογία αρωμάτων παρουσιάζει η Mercedes-Benz σε συνεργασία με την INCC Parfums. Το τριπλό eaux de parfum Land, Sea and Air μπορεί να φορεθεί το καθένα ξεχωριστά, να συνδυαστεί αρμονικά ή να εξατομικευτεί για να δημιουργήσει ένα προσωπικό μείγμα.
Mercedes-Benz Land, Sea and Air: Μια τριλογία αρωμάτων που φοριούνται ξεχωριστά ή συνδυάζονται μεταξύ τους

Για περισσότερο από έναν αιώνα, το έμβλημα της Mercedes-Benz συμβολίζει τη σύνδεση της κινητικότητας σε ξηρά, θάλασσα και αέρα. Στο πλαίσιο αυτού του concept, η γερμανική φίρμα συνεργάστηκε με την INCC Parfums για να δημιουργήσει μια νέα τριλογία αρωμάτων.

Διαβάστε ακόμα: Τζόνι Ντεπ - Συμφωνία 20 εκατ. με τον Dior για το Sauvage - Η μεγαλύτερη που έγινε ποτέ στον τομέα ανδρικών αρωμάτων

Σχεδιασμένο από τη διάσημη Γαλλίδα αρωματοποιό Anne Flipo, το τριπλό eaux de parfum Land, Sea and Air μπορεί να φορεθεί το καθένα ξεχωριστά, να συνδυαστεί αρμονικά ή να εξατομικευτεί για να δημιουργήσει ένα προσωπικό μείγμα. Η τριλογία αρωμάτων της Mercedes-Benz δεν ενσαρκώνει απλά την ουσία των τριών στοιχείων, αλλά δίνει έμφαση στις βιώσιμες πρακτικές και στις υπεύθυνες επιλογές υλικών.

Τα ίδια τα μπουκάλια αποτίουν φόρο τιμής στη μάρκα Mercedes-Benz τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην επιλογή υλικών. Βλέποντας τη συσκευασία από ψηλά, οι τρεις κομψές φιάλες σχηματίζουν απρόσκοπτα το σχήμα του εμβληματικού αστεριού της Mercedes. Αυτό το στοιχείο σχεδίασης αντανακλά τη δέσμευση της μάρκας στη δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Επιπλέον, η χρήση ανακυκλωμένου αλουμινίου και γυαλιού στην παραγωγή των φιαλών δείχνει μια υπεύθυνη προσέγγιση προς τους πόρους της γης.

Εικόνα

Η Mercedes-Benz εκτιμά τη διαφάνεια και τη βιωσιμότητα όχι μόνο στη σύνθεση του αρώματος αλλά και στη συσκευασία. Η εξωτερική συσκευασία είναι κατασκευασμένη από ανακυκλώσιμο και βιοδιασπώμενο χαρτί, που περιέχει έως και 10% φύκια. Επιπλέον, η διαδικασία παραγωγής χρησιμοποιεί 100% ανανεώσιμη ενέργεια, ελαχιστοποιώντας το οικολογικό αποτύπωμα.

Η γερμανική φίρμα κατανοεί επίσης τη σημασία της ισορροπίας μεταξύ της πολυτέλειας και της βιωσιμότητας. Τα μπουκάλια αρωμάτων διαθέτουν αφαιρούμενη αντλία με σπείρωμα, που επιτρέπει την εύκολη επαναπλήρωση. Αυτός ο σχεδιασμός ενθαρρύνει τη μείωση των συσκευασιών μιας χρήσης και προωθεί μια πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση.

Εικόνα

Επιπλέον, τα αρώματα διατίθενται σε σετ 30 ml, το οποίο συνοδεύεται από μια θήκη υψηλής ποιότητας κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο δέρμα το οποίο έχει περισσέψει από την παραγωγή του εσωτερικού της Mercedes-Benz S-Class. Αυτή η δέσμευση για ανακύκλωση προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο αποκλειστικότητας και καταδεικνύει την αφοσίωση της μάρκας στην ελαχιστοποίηση των απορριμμάτων.

Εικόνα

Το άρωμα Mercedes-Benz Land έχει μια ζεστή και ξυλώδη αίσθηση. Φτιαγμένο με προσοχή, συνδυάζει τον πλούτο του πατσουλί με ένα αισθησιακά πικάντικο κέλυφος κακάο και σπόρους τόνκα. Η καμφορά δεντρολίβανου προσθέτει μια αναζωογονητική πινελιά, ενώ το γεράνι και η αρωματική ρητίνη ελάτης προσφέρουν βάθος και πολυπλοκότητα.

Εικόνα

Ενσωματώνοντας την αναζωογονητική δύναμη των κυμάτων, το Mercedes-Benz Sea αιχμαλωτίζει την ουσία της θάλασσας. Το άρωμα περιέχει μια έντονη νότα φύλλου βιολέτας, ενισχυμένη από τη ζωντάνια του φρουτώδους μανταρινιού, ενώ μια λεπτή νότα φυκιών ενισχύει περαιτέρω τον θαλάσσιο χαρακτήρα του.

Εικόνα

Το Mercedes-Benz Air προσφέρει μια γαλήνια οσφρητική εμπειρία με το φυτικά αρωματικό έλαιο αρτεμισίας, γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες. Συνοδευόμενο από αρωματικές νότες βάσης αγγελικής και λεπτές λουλουδένιες νότες petitgrain, το άρωμα δημιουργεί μια αύρα ηρεμίας. Τέλος, η πικάντικη συνιστώσα των εσπεριδοειδών και των φύλλων του κουρκουμά έρχονται να ενισχύσουν την αίσθηση της ζωντάνιας.

Εικόνα

Πέρα από το μοναδικό χαρακτήρα κάθε αρώματος, η πιο σαγηνευτική ίσως πτυχή της τριλογίας Mercedes-Benz είναι η επιλογή συνδυασμών των αρωμάτων μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τέσσερις επιπλέον ξεχωριστές εσάνς.

Είτε επιθυμείτε ένα ξυλώδες θαλασσινό άρωμα συνδυάζοντας τη Γη και τη Θάλασσα είτε ένα ζεστό μείγμα με τόνους εσπεριδοειδών αναμειγνύοντας Γη και Αέρα, οι δυνατότητες για προσωπική έκφραση είναι ατελείωτες. Τα αρώματα μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν σε διαφορετικές περιστάσεις, ατομικές προτιμήσεις και διαθέσεις, επιτρέποντας μια πραγματικά εξατομικευμένη οσφρητική εμπειρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ