Ντουμπάι: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις διαμερισμάτων στους 100 ορόφους του Burj Binghatti Jacob & Co Residences

Οι πωλήσεις διαμερισμάτων στον υπερπύργο των 100 ορόφων Burj Binghatti Jacob & Co Residences που κατασκευάζεται στο Ντουμπάι, ξεκίνησαν επίσημα. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή, αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ ως το υψηλότερη κτίριο κατοικιών στον κόσμο.
Ντουμπάι: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις διαμερισμάτων στους 100 ορόφους του Burj Binghatti Jacob & Co Residences

Αν οι εξελίξεις στα ακίνητα τρέχουν γρήγορα, η περίπτωση της Jacob & Co. μάλλον διεκδικεί ρεκόρ. Μόλις επτά μήνες αφότου η εταιρεία πολυτελών ρολογιών και κοσμημάτων ανακοίνωσε το πρώτο κτίριο κατοικιών της φίρμας στο Ντουμπάι, οι πωλήσεις για τον «υπερπύργο» των 100 ορόφων ξεκινούν επίσημα.

Διαβάστε ακόμα: Ντουμπάι - Η πιο ακριβή βίλα είναι ένα παλάτι 6.500 τ.μ. διακοσμημένο με 700.000 φύλλα χρυσού

Τον Νοέμβριο, η Jacob & Co. αποκάλυψε ότι συνεργαζόταν με την κατασκευαστική εταιρεία Binghatti με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να παραδώσει ένα από τα πιο αναμενόμενα νέα κτίρια της πόλης.

Ο ουρανοξύστης, που ονομάστηκε Burj Binghatti Jacob & Co Residences, διαφημίζεται ως το κόσμημα του Ντουμπάι, κι αυτό όχι μόνο λόγω του «στέμματος» που κοσμεί την κορυφή του. Αν και δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, η κατασκευή αναμένεται να σημειώσει ρεκόρ ως το υψηλότερη κτίριο κατοικιών στον κόσμο.

«Η Binghatti και η Jacob & Co. δέχονται τώρα υποψηφιότητες από πελάτες που υποβάλλουν αίτηση για αγορά», ανέφερε η εταιρεία σε Δελτίο Τύπου. «Η υποψηφιότητα και οι πωλήσεις του προγράμματος είναι μια αποκλειστική διαδικασία όπου οι εκπρόσωποι VIP πελατών καταγράφουν το ενδιαφέρον τους, διαχειρίζονται την υποψηφιότητά τους αλλά και τις ενδεχόμενες πωλήσεις».

Εικόνα

Όσο για τις ίδιες τις μονάδες, η Jacob & Co. ζήτησε τη βοήθεια του αρχιτέκτονα και σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Roman Vnoukov, του οποίου το στούντιο είναι υπεύθυνο για τις βιτρίνες της Jacob & Co. σε όλο τον κόσμο.

Τα πολυτελή διαμερίσματα του τετάρτου ορόφου, που αναφέρονται είτε ως «αρχοντικά» ή «βίλες», έχουν το όνομα πολύτιμων λίθων. Για παράδειγμα, τα σπίτια δύο και τριών υπνοδωματίων ονομάζονται Emerald, Sapphire ή Ruby.

Όσον αφορά την αισθητική, οι κοινοί παρονομαστές είναι η υψηλή τεχνολογία, άφθονο γυαλί και μάρμαρο. Αλλού, τα αρχοντικά Fleurs de Jardin και Diamond Sky έχουν όλα το πρόσθετο πλεονέκτημα μιας ιδιωτικής πισίνας υπερχείλισης.

A post shared by JACOB & CO UAE (@jacobandco_uae)

Στους επάνω ορόφους, στεγάζονται πέντε υπερπολυτελή ρετιρέ που είναι εμπνευσμένα από τα πιο αποκλειστικά και διάσημα ρολόγια της Jacob & Co. Τα κυριότερα σημεία εδώ περιλαμβάνουν το ρετιρέ Astronomia Sky στον τελευταίο όροφο, καθώς και το ρετιρέ Billionaire Sky που εκτείνεται σε δύο επίπεδα και έχει πανοραμική θέα στην πόλη και τον εντυπωσιακό ουρανοξύστη Burj Khalifa, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει τον τίτλο της ψηλότερης κατασκευής στον κόσμο.

Εικόνα

Επιπλέον, οι ένοικοι θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από εξαιρετικές ανέσεις, όπως ένα ιδιωτικό κλαμπ, μια εσωτερική και εξωτερική πισίνα, ένα γυμναστήριο, ένα σπα, έναν κήπο στον ουρανό και έναν χώρο αναψυχής για παιδιά. Άλλα προνόμια περιλαμβάνουν υπηρεσία παρκαδόρου, ιδιωτικό σεφ και εξατομικευμένες υπηρεσίες θυρωρείου.

Αν επιθυμείτε να είστε ένας από αυτούς μπορείτε να καταθέσετε την προσφορά σας στον ιστότοπο της Binghatti.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ