Porsche 75th Anniversary Xbox Collection: Έξι συλλεκτικές κονσόλες στα χρώματα των αγωνιστικών της Porsche

Το Xbox αποτίει φόρο τιμής στην αγωνιστική ιστορία της Porsche. Η limited edition συλλογή Xbox 75th Anniversary περιλαμβάνει έξι σχέδια κονσόλας Xbox Series X και ασορτί ασύρματα χειριστήρια, το καθένα εμπνευσμένο από ένα ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της Porsche.
Porsche 75th Anniversary Xbox Collection: Έξι συλλεκτικές κονσόλες στα χρώματα των αγωνιστικών της Porsche

Ο κόσμος του αγωνιστικού gaming έχει εξελιχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, έχοντας πλέον φτάσει σε απαράμιλλα επίπεδα ρεαλισμού και εμπειρίας παιχνιδιού. Αναγνωρίζοντας το κοινό πάθος για την ταχύτητα και την καινοτομία, το Xbox και η Porsche ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν την εμβληματική σχεδίαση των ιστορικών αγωνιστικών αυτοκινήτων της δεύτερης στις παιχνιδοκονσόλες της πρώτης.

Διαβάστε ακόμα: HM8 Mark 2 - Το νέο limited edition ρολόι της ελβετικής MB&F είναι μια Porsche 918 Spyder για τον καρπό σας

Xbox και Porsche έχουν ήδη συνεργαστεί στενά μέσω του δημοφιλούς franchise Forza, όπου οι παίκτες έχουν βιώσει τη συγκίνηση των αγώνων με τα θρυλικά αυτοκίνητα της φίρμας σε εικονικά περιβάλλοντα που κόβουν την ανάσα.

Το αποτέλεσμα της νέας συνεργασίας είναι ένας συνδυασμός θρύλων των αγώνων και δεξιοτεχνίας gaming που φέρνει μια επιπλέον διάσταση ενθουσιασμού τόσο στους λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας όσο και στους λάτρεις των αγωνιστικών παιχνιδιών.

Η limited edition συλλογή Xbox 75th Anniversary περιλαμβάνει έξι σχέδια κονσόλας Xbox Series X και ασορτί ασύρματα χειριστήρια Xbox, το καθένα εμπνευσμένο από ένα ιστορικό αγωνιστικό αυτοκίνητο της Porsche. Οι εξαιρετικές κονσόλες θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι σε μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτων και gaming events παγκοσμίως.

Εικόνα

Η συλλογή αποτελείται από τα εξής σχέδια που αποτίουν φόρο τιμής στην πλούσια αγωνιστική κληρονομιά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας:

  • Porsche 911 GT1: Τιμά την πρώτη θέση στις 24 ώρες του Le Mans το 1998, όπου η Porsche 911 GT1 άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία των αγώνων.
  • Porsche Hippie: Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που δεν έμοιαζε με κανένα άλλο, η Porsche Hippie ξεχώριζε για τα «χίπικα» χρώματά της: βαθύ μπλε και έντονο πράσινο.
  • Porsche Pink Pig: Σπάζοντας όλες τις συμβάσεις, αυτό το ροζ αγωνιστικό αυτοκίνητο διακοσμημένο με «κοψίματα» απέσπασε το θαυμασμό της κοινότητας των αγώνων.
  • Porsche Salzburg: Γιορτάζοντας την πρώτη συνολική νίκη της Porsche στο Le Mans, η ζωηράδα του Salzburg κατέκτησε μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές των πιστών των αγώνων.
  • Porsche Racing Edition: Συχνά αναφέρεται ως «λευκή φάλαινα» ή Moby Dick. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του αυτοκινήτου ήταν η μεγάλη ουρά του, που το καθιστούσε άμεσα αναγνωρίσιμο στην πίστα.
  • Porsche 75th: Εμπνευσμένο από την τρέχουσα αγωνιστική ζωντάνια της Porsche 963, αυτό το σχέδιο αποτίει φόρο τιμής στα πιο διάσημα αγωνιστικά χρώματα της μάρκας, αντανακλώντας τη διαρκή κληρονομιά της.

Ενώ οι κονσόλες και τα χειριστήρια περιορισμένης έκδοσης δεν θα είναι διαθέσιμα για λιανική αγορά, οι θαυμαστές μπορούν να συμμετέχουν σε κληρώσεις για να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τα συλλεκτικά σετ.

Τους επόμενους τέσσερις μήνες, οι οπαδοί στις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γερμανία μπορούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση επισκεπτόμενοι το www.porschexboxsweepstakes.com από τις 8 Ιουνίου έως την 1η Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα του Xbox.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ