Amanzoe: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έμεινε η Ana De Armas στην Ελλάδα - 2.500 ευρώ κοστίζει το «απλό» δωμάτιο

Η Ana De Armas βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στην Ελλάδα και έζησε την απόλυτη χλιδή ενός ξενοδοχείου που συγκαταλέγεται στα καλύτερα του πλανήτη: του Amanzoe στο Πόρτο Χέλι
Amanzoe: Αυτό είναι το ξενοδοχείο που έμεινε η Ana De Armas στην Ελλάδα - 2.500 ευρώ κοστίζει το «απλό» δωμάτιο

Διεθνείς αφίξεις είχαμε αυτή την εβδομάδα στη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, η σταρ του Χόλιγουντ, Ana De Armas, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για πρώτη φορά στη ζωή της και είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει της ομορφιές της Ελλάδας για λίγες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη: LVMH: Χορηγία 150 εκατ. ευρώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι ετοιμάζει ο όμιλος του Μπερνάρ Αρνό

Η ηθοποιός με καταγωγή από την Κούβα και την Ισπανία ήταν καλεσμένη του οίκου Louis Vuitton με αφορμή την παρουσίαση της high-end συλλογή κοσμημάτων του με τίτλο Deep Time. Μαζί με τη συνάδελφό της, Lea Seydoux, αποτελούν ambassadors του brand κι έτσι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το κάλεσμα του οίκου στο Πόρτο Χέλι.

Όσο για τη διαμονή τους; Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν σε ένα οποιοδήποτε ξενοδοχείο, αλλά σε ένα από τα καλύτερα του πλανήτη. Μιλάμε φυσικά για το υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Amanzoe, το οποίο είναι χτισμένο σε έναν λόφο με απέραντους ελαιώνες και θέα τη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο έχει εμφανή αρχαιοελληνικά στοιχεία, με το μάρμαρο να ξεχωρίζει και αρκετούς κίονες να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο. Οι κατοικίες του είναι εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα, ενώ υπάρχουν πολυτελείς βίλες με ιδιωτικές πισίνες, σπα, εστιατόρια, γυμναστήρια και μπαρ.

Εκεί διαμένουν οι περισσότεροι παγκόσμιοι trendsetters που έρχονται στην Ελλάδα από την οικογένεια Μπέκαμ μέχρι διάσημους ποπ σταρς και ανθρώπους του επιχειρείν. Πόσο κοστίζει η βραδιά εκεί; Για τα πιο απλά δωμάτια η τιμή ξεκινάει περίπου από τα 2.500 ευρώ ενώ μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Για την Ana De Armas πάντως η διαμονή αυτές τις ημέρες ήταν δωρεάν, μιας και η δουλειά της ήταν να διαφημίσει τα νέα κοσμήματα του οίκου Louis Vuitton.

Εικόνα

Βέβαια μαζί με αυτά διαφήμισε εξαιρετικά και τη χώρα μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη θέα, τη βόλτα της με το σκάφος, αλλά και το μαγικό ηλιοβασίλεμα.