Samsung Bespoke Jet AI: Η ισχυρότερη ηλεκτρική σκούπα όλων των εποχών ρουφάει τη σκόνη με τεχνητή νοημοσύνη

H Samsung μόλις ανακοίνωσε την Bespoke Jet AI, μια ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας που διαθέτει τον πιο ισχυρό κινητήρα της εταιρείας. Το μοντέλο τροφοδοτείται επίσης από έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης ικανό να αναγνωρίζει διαφορετικά δάπεδα και να καθαρίζει αναλόγως
Samsung Bespoke Jet AI: Η ισχυρότερη ηλεκτρική σκούπα όλων των εποχών ρουφάει τη σκόνη με τεχνητή νοημοσύνη

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι πλέον εδώ και ετοιμάζεται να κατακτήσει σχεδόν κάθε κλάδο, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα. Όπως και να έχει, η πραγματικότητα είναι ότι αποτελεί τη βάση για πολλές από τις τεχνολογικές εξελίξεις που παρουσιάζονται τελευταία, είτε αυτές αποτελούν ευχάριστες εκπλήξεις είτε ανησυχητικά μηνύματα.

Διαβάστε ακόμα: Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την ιστορία - Πώς θα ήταν τα εμβληματικά κτίρια του κόσμου με άλλη αρχιτεκτονική

Η Samsung είναι μια από τις εταιρείες που προφανώς έχει υιοθετήσει και αναπτύξει τη συγκεκριμένη τεχνολογία σε τέτοια γκάμα προϊόντων που φτάνει μέχρι και στις ηλεκτρικές της σκούπες.

Περιέργως, οι ηλεκτρικές σκούπες ρομπότ υπάρχουν από τη δεκαετία του '80, ωστόσο, σημαντικές εξελίξεις στον κλάδο έχουν σημειωθεί μόλις την τελευταία δεκαετία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ειδικά η Samsung έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονες ηλεκτρικές σκούπες τεχνητής νοημοσύνης, οι οποίες μπορούν να ανιχνεύουν συγκεκριμένα αντικείμενα και να απορρίπτουν αυτόματα τα σωματίδια σκόνης.

Εικόνα

Χαρακτηριστικό και πλέον δημοφιλές παράδειγμα αυτής της απίθανης διασταύρωσης τεχνολογίας και λειτουργικότητας είναι το πρώτο Bespoke Jet AI Vaccum. Τώρα η Samsung έρχεται να ανακοινώσει το ενημερωμένο μοντέλο Bespoke Jet AI, μια ηλεκτρική σκούπα μπαταρίας που διαθέτει το πιο ισχυρό μοτέρ της εταιρείας.

Ο νέος ελαφρύς κινητήρας HexaJet 2.0, φτάνει έως και τα 280AW αναρρόφησης, γεγονός που καθιστά το νέο μοντέλο μία από τις πιο ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες-ραβδιά στην αγορά. Η αφαιρούμενη μπαταρία παρέχει έως και 100 λεπτά λειτουργίας με μία μόνο φόρτιση, κάτι που αναδεικνύει το Bespoke Jet AI την ηλεκτρική σκούπα με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Bespoke Jet AI διαθέτει επίσης μια λειτουργία «All Cleaning Mode» που τροφοδοτείται από έναν αλγόριθμο τεχνητής νοημοσύνης ικανό να αναγνωρίζει διαφορετικά δάπεδα και να καθαρίζει αναλόγως, βελτιστοποιώντας ταυτόχρονα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το All-in-One Clean Station επιστρέφει επίσης, ένα σύστημα αυτοκαθαρισμού με το οποίο η σκούπα μπορεί να αδειάσει και να φορτιστεί μόνη της.

Εικόνα

Με επιλογή ανάμεσα σε 250 και 280W και δύο χρώματα, η Samsung Bespoke Jet AI Vacuum θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στις 7 Ιουλίου με τιμή που θα κινείται λίγο άνω των 1.000 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στο αντίστοιχο Δελτίο Τύπου της Samsung.