Indiana Jones ή Last Kingdom; Ζήστε τη νέα ταινία ή τη σειρά του Netflix με διαμονή στο Κάστρο του Μπαμβούργου

Διαμονή στο Κάστρο του Μπαμβούργου στη Βρετανία προσφέρει τώρα η εταιρεία Crabtree & Crabtree. Το ιστορικό κάστρο εμφανίζεται στη νέα ταινία του Indiana Jones «Dial of Destiny», ενώ αποτέλεσε την πραγματική ιστορική τοποθεσία της σειράς «The Last Kingdom» του Netflix.
Indiana Jones ή Last Kingdom; Ζήστε τη νέα ταινία ή τη σειρά του Netflix με διαμονή στο Κάστρο του Μπαμβούργου

Η νέα ταινία του Indiana Jones «Dial of Destiny» έρχεται στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου 2023 και έχει κάτι κοινό με την τηλεοπτική σειρά «The Last Kingdom», ο τελευταίος κύκλος της οποίας μόλις προβλήθηκε στο Netflix. Όχι δεν αναφερόμαστε στο overdose περιπέτειας, αλλά στο επιβλητικό Κάστρο του Μπαμβούργου στη Βρετανία, το οποίο εμφανίζεται σε κομβικό ρόλο και στις δύο παραγωγές.

Διαβάστε ακόμα: Με 29 εκατ. δολάρια δικό σας το ρετιρέ του Kendall Roy από το «Succession»

Αφού λοιπόν περιηγηθήκαμε στους διαδρόμους του παρακολουθώντας τις περιπέτειες του Δανού Ούτρεντ στην τηλεοπτική σειρά και περιμένοντας να το ξαναδούμε στη νέα αποστολή του κινηματογραφικού αρχαιολόγου, η εταιρεία ενοικίασης διακοπών Crabtree & Crabtree μας προσφέρει την ευκαιρία να όχι μόνο να το επισκεφθούμε αλλά και να μείνουμε στα δωμάτιά του.

Σύμφωνα με την Crabtree & Crabtree διατίθενται δύο αποκλειστικές επιλογές διαμονής στο ιστορικό κάστρο: οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν καταλύματα είτε στον Πύργο του Νέβιλ είτε στον Πύργο του Ρολογιού του Κάστρου του Μπαμβούργου, με εκπληκτική θέα στην ακτή του Νορθάμπερλαντ.

Εικόνα

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους θαυμαστές τη μοναδική ευκαιρία να μείνουν στο Κάστρο του Μπαμβούργου», δήλωσε η Emma Crabtree, ιδρύτρια της εταιρείας. «Υπάρχει κάτι απίστευτα ιδιαίτερο στο να έχεις το κάστρο μόνος σου και να ξυπνάς σε ένα τόσο εμβληματικό και ιστορικό σκηνικό».

Εικόνα

Και οι δύο πολυτελείς χώροι διαμονής παρέχουν αρκετό χώρο για τέσσερις ενήλικες. Ο Πύργος του Νέβιλ διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, ενώ ο ελαφρώς πιο ευρύχωρος Πύργος του Ρολογιού προσφέρει τρία κρεβάτια και δύο μπάνια.

Εικόνα

Και οι δύο επιλογές απλώνονται σε μια διάταξη τριών ορόφων με ενιαίους χώρους καθιστικού και πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες. Ωστόσο, είναι πιθανό οι διαμένοντες να περάσoυν αρκετό χρόνο εξερευνώντας το περιβάλλον, καθώς έχουν ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους του κάστρου μόλις κλείσουν οι πόρτες για το κοινό, μαζί με δωρεάν είσοδο στις αίθουσές του κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας.

Εικόνα

Το Κάστρο του Μπαμβούργου χτίστηκε πριν από περισσότερα από 1.400 χρόνια, και είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα κάστρα της Αγγλίας. Μαζί με τον ρόλο του στην επερχόμενη ταινία του Indiana Jones, αποτέλεσε την πραγματική ιστορική τοποθεσία του «The Last Kingdom» του Netflix και της ταινίας που ακολούθησε τη σειρά, «Seven Kings Must Die». Μάλιστα, στο κάστρο εγκαινιάστηκε πρόσφατα έκθεση που περιλαμβάνει κοστούμια και σκηνικά που χρησιμοποιήθηκαν από τους κύριους χαρακτήρες της επικής σειράς.

Για όσους βέβαια δεν είναι φανατικοί του κινηματογράφου ή της τηλεόρασης, τα άρτια εξοπλισμένα διαμερίσματα των δύο πύργων προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία παραθαλάσσιας ζωής, καθώς μπορεί κανείς να εξερευνήσει τις απέραντες κοντινές παραλίες.

Εικόνα

Οι τιμές για τον Πύργο του Νέβιλ ξεκινούν από 333 ευρώ ανά διανυκτέρευση ενώ οι τιμές για τον Πύργο του Ρολογιού από 362 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες της Crabtree & Crabtree.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ