Netflix: Χρυσή μεταγραφή από το γίγαντα του streaming - Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναλαμβάνει Chief Action Officer

Mέσω ενός διασκεδαστικού διαφημιστικού βίντεο στα social media, το Netflix ανακοίνωσε μια πρόσληψη-έκπληξη: αυτή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στη νεοσυσταθείσα θέση του Chief Action Officer. Αφορμή, η πρεμιέρα της σειράς «Fubar» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος.
Netflix: Χρυσή μεταγραφή από το γίγαντα του streaming - Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αναλαμβάνει Chief Action Officer

Το Netflix προσλαμβάνει νέα στελέχη, και όπως αποδεικνύεται ακολουθεί τη δοκιμασμένη συνταγή «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση». Ο κολοσσός του streaming μόλις ανακοίνωσε, λοιπόν, μια χρυσή μεταγραφή: αυτή του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στη θέση του Chief Action Officer.

Διαβάστε ακόμα: Formula 1 - Μπραντ Πιτ, Λούις Χάμιλτον και Apple θέλουν να κάνουν την πιο ακριβή αγωνιστική ταινία που έγινε ποτέ

Η «πρόσληψη» ανακοινώθηκε μέσω ενός διασκεδαστικού διαφημιστικού βίντεο στα social media, στο οποίο ο ηθοποιός εμφανίζεται στα κεντρικά γραφεία του Netflix σε ένα τανκ M47 Iron Arnie.

Ως μέρος του νέου του ρόλου, τα καθήκοντα του Σβαρτσενέγκερ θα είναι η εισαγωγή και η προώθηση των επερχόμενων τηλεοπτικών σειρών αλλά και των ταινιών δράσης του Netflix, συμπεριλαμβανομένων των «The Night Agent», «Mother» με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ, «Fubar» με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον Σβαρτσενέγκερ, «Extraction 2» με τον Κρις Χέμσγουορθ, την 3η σεζόν του «The Witcher», το κατασκοπευτικό θρίλερ «Heart of Stone» με την Γκαλ Γκαντότ, το «Brother Sun» με τη Μισέλ Γιο και το «Lift» με τον Κέβιν Χαρτ.

«Κανείς δεν ξέρει δράση όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και κανείς δεν χτυπάει όπως το Netflix. Γι' αυτό διορίσαμε τον Arnold ως τον νέο μας Chief Action Officer», έγραψε η εταιρεία στη λεζάντα της ανάρτησής της. «Δουλεύει όλο το εικοσιτετράωρο για να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δράση στη γη».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση από χρήστες περιλαμβάνουν: «Λοιπόν, προσέλαβαν το κατάλληλο άτομο για αυτή τη δουλειά!» και «Δεν υπάρχει πιο τέλειος υποψήφιος για τη θέση του Chief Action Officer από τον Άρνολντ».

Θα συμφωνήσουμε απόλυτα, Άλλωστε ο Άρνολντ ξέρει να αναλαμβάνει δράση όχι μόνο στην οθόνη αλλά και σε ό,τι έχει να κάνει με τη διαχείριση ακόμη και του πιο δύσκολου κοινού. Τουλάχιστον αυτό απέδειξε πρόσφατα όταν κατηγορήθηκε άδικα ότι πέταξε με ιδιωτικό τζετ για να παρευρεθεί σε μια σύνοδο για την κλιματική αλλαγή. Και σίγουρα, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος δεν έχει έρθει η ώρα ακόμη για να βγει στη σύνταξη.

Δεν μένει τίποτα άλλο από το να ευχηθούμε με τη σειρά μας στον ηθοποιό καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και να περιμένουμε συντονισμένοι για την πρεμιέρα των νέων παραγωγών του Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ