Formula 1: Μπραντ Πιτ, Λούις Χάμιλτον και Apple θέλουν να κάνουν την πιο ακριβή αγωνιστική ταινία που έγινε ποτέ

Την πιο ακριβή ταινία όλων των εποχών για τη Formula σχεδιάζουν να κάνουν οι Μπραντ Πιτ, Τζέρι Μπουκχάιμερ και Τζόσεφ Κοσίνσκι, με σύμβουλο τον Λούις Χάμιλτον. Η ομάδα θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στις πίστες του Πρωταθλήματος για το τελευταίο μισό τής σεζόν του 2023.
Formula 1: Μπραντ Πιτ, Λούις Χάμιλτον και Apple θέλουν να κάνουν την πιο ακριβή αγωνιστική ταινία που έγινε ποτέ

Μια από τις πιο δυνατές τριάδες που έχουν σχηματιστεί ποτέ στο Χόλιγουντ, αποτελούμενη από τους Μπραντ Πιτ, Τζέρι Μπουκχάιμερ και Τζόσεφ Κοσίνσκι, δεν θέλει να κάνει απλώς μια καλή ταινία με θέμα τη Formula 1. Αυτό που σκοπεύει να φέρει στη μεγάλη οθόνη είναι η πιο ακριβή αγωνιστική ταινία όλων των εποχών.

Διαβάστε ακόμα: Μπραντ Πιτ - Αυτό είναι το νέο του σπίτι - Το αγόρασε από την κληρονόμο της δυναστείας πετρελαίων Αϊλίν Γκέτι

Για να πετύχουν το στόχο τους, τα τρία εμβληματικά ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας σχηματίζουν μια αγωνιστική ομάδα που θα πραγματοποιήσει γυρίσματα στις πίστες του Πρωταθλήματος για το τελευταίο μισό τής σεζόν του 2023. Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου του Μπραντ Πιτ, θα κινηματογραφηθούν να οδηγούν πραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα της F1.

Ο Μπρουκχάιμερ και ο Κοσίνκι, που δούλεψαν μαζί στην ταινία «Top Gun: Maverick», μίλησαν για την παραγωγή -η οποία, σημειωτέον, δεν έχει ακόμη τιτλοφορηθεί- κατά τη διάρκεια του Grand Prix στο Μαϊάμι, σύμφωνα με tweet του παρουσιαστή του πάνελ Γουίλ Μπάξτον.

Η ομάδα θα πραγματοποιεί γυρίσματα σε κάθε αγώνα από το βρετανικό Γκραν Πρι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι παρούσα σε 13 αγώνες. Ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, δήλωσε νωρίτερα φέτος ότι η ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματα στο Silverstone, αλλά δεν ήταν σαφές εκείνη τη στιγμή πόσους αγώνες θα περιλάμβανε το γύρισμα.

Το πλήρωμα του Κοσίνσκι χρησιμοποίησε επίσης τεχνογνωσία από τα γυρίσματα του «Top Gun: Maverick» για να αναπτύξει «τη μικρότερη κινητή κάμερα ανάλυσης 6Κ που έγινε ποτέ». Η συσκευή θα επιτρέψει στον σκηνοθέτη να καταγράψει συναρπαστικά πλάνα μέσα από το πιλοτήριο του μονοθεσίου της ομάδας, το οποίο σχεδιάστηκε από τη Mercedes.

Στο τιμόνι του μονοθεσίου θα βρίσκονται τα αστέρια της ταινίας, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Πιτ. Ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 Σερ Λούις Χάμιλτον, ο οποίος έχει στρατολογηθεί ως σύμβουλος για την ταινία, ήταν σε τακτική επαφή με τον ηθοποιό για να τον βοηθήσει στην προετοιμασία του. Ο ίδιος ο Πιτ εμφανίστηκε περιπλανώμενος στα… πιτ και κάνοντας συναντήσεις με ομάδες κατά τη διάρκεια του περσινού Grand Prix στο Όστιν.

Εικόνα

Ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν γίνει γνωστές σχετικά με την επικείμενη παραγωγή, την οποία εξαγόρασε η Apple Studios το περασμένο καλοκαίρι, εκτός από τους βασικούς συντελεστές της. Στα σίγουρα ονόματα περιλαμβάνεται ο Κοσίνσκι, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τις ταινίες «Tron: Legacy» και «Orbital», ο οποίος επανενώνεται με τον σεναριογράφο του «Top Gun: Maverick», Έρεν Κρούγκερ.Στο πλευρό του Πιτ θα συμπρωταγωνιστήσει ο Ντέιμσον Ίντρις. Ο Χάμιλτον έχει επίσης υπογράψει για την παραγωγή της ταινίας μαζί με την Jerry Bruckheimer Films και την εταιρεία παραγωγής του Μπραντ Πιτ, Plan B.

Αν και το τοπίο είναι ακόμη ομιχλώδες σχετικά με το σενάριο και το υπόλοιπο καστ, το σίγουρο είναι ότι η ταινία έχει ήδη όλα τα φόντα για να προσελκύσει τους λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ τη βραδιά της πρεμιέρας της.