3 business outfits που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του

Βρήκαμε τα business looks που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε επαγγελματικό ραντεβού.
3 business outfits που κάθε άντρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του

Η καθημερινή επιλογή ντυσίματος για το γραφείο αποτελεί έναν «πονοκέφαλο» για τον σύγχρονο άντρα, ο οποίος θέλει να είναι και να αισθάνεται κομψός, αλλά ταυτόχρονα να νιώθει άνετος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για να αποφεχθεί, λοιπόν, η χρονοβόρα διαδικασία της επιλογής τους κατάλληλου outfit για τη δουλειά, καλό θα ήταν να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα κομμάτια σε κάθε ντουλάπα.

Από ένα κλασσικό λευκό πουκάμισο, που μπορεί να φορεθεί από νωρίς το πρωί στα meeting μέχρι το απογευματινό after work drink, μέχρι εκείνο το σακάκι που θα αναβαθμίσει κάθε λουκ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα ιδανικά κομμάτια που μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε σε κάθε επαγγελματική (και μη) συνάντηση.

To all time classic

Είναι το outfit που κάθε επαγγελματίας χρειάζεται και πρέπει να έχει στην ντουλάπα του. Aκολουθεί κάποια κλασικά μοτίβα και γραμμές και δεν είναι δύσκολο να το πετύχετε. Ανάμεσα στα all time classic κομμάτια που πρέπει να έχετε, είναι ένα παντελόνι και σακάκι σε σκούρο μπλε χρώμα, ένα καλό λευκό πουκάμισο, μία κομψή γραβάτα και μαύρα παπούτσια. Με το κλασσικό business στιλ θα είστε πάντα αψεγάδιαστος στα ραντεβού σας, δημιουργώντας ένα λουκ υψηλής ποιότητας.

Εικόνα

Πουκάμισο Seidensticker, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Παντελόνι και Σακάκι BOSS, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Γραβάτα Oxford Company, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Παπούτσια Tsakiris Mallas, Designer Outlet Athens

Το business casual

Ουσιαστικά με τον όρο «business casual», εννούμε μια πιο χαλαρή εκδοχή του business professional. Εδώ δεν θα επιλέξουμε κάποια γραβάτα, αλλά μπορούμε να συνδυάσουμε ένα καλοκαιρινό πουκάμισο σε ανοιχτούς τόνους, με γκρι σακάκι και σκούρο μπλε παντελόνι.

Εικόνα

Πουκάμισο Oxford Company, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Παντελόνι Napapijri, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Σακάκι Camel Active, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Παπούτσια Calvin Klein, Designer Outlet Athens

To smart

Το business smart αποτελεί ένα από τα πιο ασφαλή στιλ που μπορεί να επιλέξει ο σύγχρονος άντρας. Είναι κομψό, άνετο και πάντα στη μόδα. Μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς προσαρμόζεται εύκολα στις περιστάσεις. Η χρωματική παλέτα που θα επιλέγαμε εδώ θα περιστρεφόταν γύρω από το γκρι, το γαλάζιο και το μπεζ.

Εικόνα

Πουκάμισο Seidensticker, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Παντελόνι BOSS, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Σακάκι Prince Oliver, Designer Outlet Athens

Εικόνα

Παπούτσια Tsakiris Mallas, Designer Outlet Athens

Φυσικά, όλα τα παραπάνω κομμάτια μπορείτε να τα βρείτε με μια βόλτα στο εκπτωτικό χωριό Designer Outlet Athens στα Σπάτα, το οποίο σας προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία shopping και διασκέδασης. Μάλιστα, αν κάνετε την επίσκεψή σας εκεί από την Παρασκευή 26 έως και την Κυριακή 28 Μαΐου, θα απολαύσετε και τις μεγαλύτερες προσφορές του καλοκαιριού, βρίσκοντας έως και -80% πιο φθηνά τα αγαπημένα σας designer brands!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ