Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δώρισε στον βασιλιά Κάρολο ένα βάζο μέλι παραγωγής του γιατί και οι δύο αγαπούν τις μέλισσες

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε στον βασιλιά Κάρολο ένα αναπάντεχο δώρο: ένα βάζο σπιτικό μέλι παραγωγής του. Το ενδιαφέρον του σταρ του ποδοσφαίρου για τη μελισσοκομία αναπτύχθηκε εν μέσω lockdown, οπότε και έβαλε κυψέλες στο κτήμα του στην Αγγλία.
Ντέιβιντ Μπέκαμ: Δώρισε στον βασιλιά Κάρολο ένα βάζο μέλι παραγωγής του γιατί και οι δύο αγαπούν τις μέλισσες

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο βασιλιάς Κάρολος παρευρέθηκαν σε τελετή απονομής βραβείων στο Λονδίνο και ο σταρ του ποδοσφαίρου άδραξε την ευκαιρία να κάνει ένα απροσδόκητο δώρο στο μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε ακόμα: MBII King Charles III Limited Edition - Η Bremont τιμά τη στέψη του Καρόλου Γ’ με ένα βασιλικό ρολόι περιορισμένης έκδοσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Independent, Μπέκαμ και Κάρολος επισκέφτηκαν την γκαλερί τέχνης 180 Studios στο Γουεστμίνστερ, με αφορμή τελετή που διοργανώθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας (BFC). Ο βασιλιάς βρέθηκε εκεί για να απονείμει το Βραβείο Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ για το Βρετανικό Design στον σχεδιαστή από τη Σιέρα Λεόνε, Φοντέι Ντουμπούγια, ιδρυτή της εταιρείας μόδας Labrum London.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο διάσημος ποδοσφαιριστής χάρισε στον μονάρχη ένα βάζο με σπιτικό μέλι. Ο βασιλιάς, ο οποίος φέρεται να διατηρεί και ο ίδιος κυψέλες γύρω από τα βασιλικά του κτήματα, ευχαρίστησε τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου και είπε: «Θα πρέπει να κάνουμε μια ανταλλαγή».

«Είναι τιμή να περνάω χρόνο με την Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά», δημοσίευσε ο Μπέκαμ στο Instagram σχετικά με τη συνάντηση. Αναφέρθηκε επίσης στη «γλυκιά» προσφορά του: «Ένα μικρό δώρο από το σπιτικό μου μέλι για την Αυτού Μεγαλειότητα, καθώς αποδεικνύεται ότι μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για τη μελισσοκομία».

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Το ενδιαφέρον του Μπέκαμ για τη μελισσοκομία δεν είναι τόσο είναι γνωστό, όσο εκείνο για τη μόδα. Σύμφωνα με τη Vogue, η αγάπη του για τις μέλισσες ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της κορονοϊού ενώ βρισκόταν σε lockdown στο κτήμα της οικογένειας στην Αγγλία, όπου και εγκατάστησε κυψέλες.

Το αποτλέλεσμα της ενασχόλησής του με τα μελίσσια ήταν μια μικρή βιοτεχνία μελιού: η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, δημοσίευσε στα stories του Instagram νωρίτερα φέτος μια φωτογραφία που δείχνει ένα βάζο με ετικέτα «DBee'z Sticky Stuff».

Ο πρώην επιθετικός των Galaxy εμφανίστηκε και σε βίντεο φτιάχνοντας κέικ με μέλι. Μια άλλη ανάρτηση του Ιουνίου 2020 στο Instagram δείχνει επίσης την οικογένεια Μπέκαμ ντυμένη με προστατευτικές στολές μελισσοκόμου.

Όσο για τις μέλισσες του Μπάκιγχαμ, σύμφωνα με τους New York Times, είναι μια παράδοση που διατηρείται εδώ και αιώνες. Αυτό που μένει ίσως να μάθουμε είναι αν το μέλι του Μπέκαμ μπορεί να ανταγωνιστεί εκείνο που παράγεται στα «βασιλικά» μελίσσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ