Οικογένεια Μπέκαμ: Πήγαν για σκι στην Κουρσεβέλ φορώντας εξοπλισμό Prada αξίας 30.000 δολαρίων 

Οι αναρτήσεις της Βικτόρια Μπέκαμ από το ταξίδι της με τον Ντέιβιντ για σκι στην Κουρσεβέλ, έβαλαν φωτιά στο Instagram. Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται να επιδεικνύει και πάλι το αψεγάδιαστο στυλ του με εξοπλισμό Prada, αξίας 30.000 δολαρίων.
Οικογένεια Μπέκαμ: Πήγαν για σκι στην Κουρσεβέλ φορώντας εξοπλισμό Prada αξίας 30.000 δολαρίων 

Με ένα θρύλο του ποδοσφαίρου και ένα πρώην αστέρι της μουσικής στην οικογένεια, οι χαλαρές αποδράσεις των Μπέκαμ δεν στερούνται ποτέ πολυτέλειας. Το τελευταίο τους ταξίδι για σκι δεν μπορούσε φυσικά να αποτελεί εξαίρεση.

Διαβάστε ακόμα: To εντυπωσιακό κότερο των 229 εκατ. ευρώ που περνά το καλοκαίρι του ο David Beckham

Το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε στο Instagram μερικές στιγμές από το οικογενειακό ταξίδι στην Κουρσεβέλ των γαλλικών Άλπεων, και οι στυλιστικές επιλογές του ζεύγους τράβηξαν αμέσως την προσοχή του κοινού.

Στην ανάρτησή της στα social media, η σχεδιάστρια Βικτόρια παρουσίασε τα ρούχα σκι της ίδιας και του Ντέιβιντ, επισημαίνοντας τις δύο μάρκες γυαλιών τους, με μια λεζάντα που ανέφερε: «Όταν η VB συνεργάζεται με την Prada στις πίστες».

Η λεζάντα αναφερόταν συγκεκριμένα στο ski outfit της ίδιας, που αποτελείται από ένα μαύρο crop jacket με μακριά μαύρη εσωτερική επένδυση, μαύρο παντελόνι σκι και μαύρες μπότες, το οποίο ολοκλήρωσε με ένα σκούφο της μάρκας Victoria Beckham και υπερμεγέθη γυαλιά σκι.

Φυσικά, και ο Ντέιβιντ ξεχώρισε για τα επώνυμα σκι ρούχα του, με τον ιστότοπο The Mirror να κοστολογεί την εμφάνισή του με το ποσό των 25.000 λιρών (περίπου 28.400 ευρώ).

Ο Μπέκαμ συνδύασε ένα σετ γυαλιών ηλίου DB Eyewear με ένα λευκό πλεκτό σκούφο του σκι, γκέτες North Face και ένα έντονο πορτοκαλί μπουφάν για σκι. Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η σύζυγός του Βικτόρια, ο πρωταθλητής της Premier League φόρεσε το DB 7000/S BOLD της μάρκας γυαλιών του σε μαύρο χρώμα, επιδεικνύοντας -τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του- τη σειρά προϊόντων της μάρκας τους.

A post shared by EYEWEAR by DAVID BECKHAM (@dbeyewear)

Τους Μπέκαμ συνόδευαν στις πίστες του σκι η κόρη τους Χάρπερ Σέβεν και ο γιος τους Κρουζ, ο οποίος γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του. Άλλα στιγμιότυπα από το Σαββατοκύριακο ανέδειξαν τις εντυπωσιακές δεξιότητες και των τεσσάρων στις πίστες και περισσότερες στιγμές του Ντέιβιντ και της Βικτόρια να ποζάρουν επιδεικνύοντας το προσεγμένο στυλ τους.

Για εκείνους που θέλουν να αντιγράψουν το στυλ του Μπέκαμ, η Prada διαθέτει επί του παρόντος ένα πορτοκαλί μπουφάν για σκι, παρόμοιο με εκείνο του Ντέιβιντ, από ελαφρύ πολυεστέρα με επένδυση graphene για βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας. Η τιμή του; Μόλις 2.500 δολάρια.

Στην ίδια ανδρική σειρά Linea Rossa της μάρκας θα βρείτε εξοπλισμό χειμερινών σπορ, πλήρη σύνολα και γυαλιά για σκι, καθώς και περισσότερες επιλογές για το δρόμο, όπως sneakers, πλεκτές κάλτσες και ελαφρύτερα χειμερινά τζάκετ.
Μπορείτε να δείτε όλα τα ρούχα και αξεσουάρ σκι της συλλογής στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Prada.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ