Κριστιάνο Ρονάλντο: Το νέο του ρολόι Jacob & Co. ονομάζεται «Heart Of CR7 Baguette» και κοστίζει 117.000 δολάρια

Η ωρολογοποιία Jacob & Co. μόλις άνοιξε το μεγαλύτερο κατάστημά της στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, και ο πρεσβευτής της φίρμας, Κριστιάνο Ρονάλντο, βρέθηκε εκεί για να παραλάβει άλλο ένα ρολόι που δημιουργήθηκε προς τιμήν του.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Το νέο του ρολόι Jacob & Co. ονομάζεται «Heart Of CR7 Baguette» και κοστίζει 117.000 δολάρια

Η εταιρεία πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών Jacob & Co. άνοιξε πρόσφατα το μεγαλύτερο κατάστημά της στη Σαουδική Αραβία. Εκεί βρέθηκε και ο πρεσβευτής της φίρμας, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος για να γιορτάσει την περίσταση πέρασε στον καρπό του το νέο μοντέλο της σειράς CR7 που δημιούργησε προς τιμήν του η ωρολογοποιία.

Διαβάστε ακόμα: Rolex Cosmograph Daytona - Ο Ρότζερ Φέντερερ «φλέξαρε» το ολοκαίνουργιο ρολόι της Rolex στη Formula 1 του Μαϊάμι

Ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου παρευρέθηκε στην εκδήλωση εγκαινίων του καταστήματος στο Ριάντ την περασμένη εβδομάδα και δημοσίευσε το σμαραγδένιο δώρο του στο Instagram. Δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με τον Jacob Arabo, ιδρυτή της διεθνούς μάρκας πολυτελείας.

Εικόνα

Το νέο ρολόι του Ρονάλντο «Heart Of CR7 Baguette» είναι στην πραγματικότητα ένα από τα τέσσερα νέα ρολόγια που δημιούργησε η εταιρεία μαζί του. Η αξία του ανέρχεται στα 117.000 δολάρια και διαθέτει στεφάνη με διαμάντια, έγχρωμη κορώνα και μια εικόνα του ίδιου του Ρονάλντο πίσω από έναν από τους δύο πυλώνες του.

Εικόνα

Διαθέτει επίσης ένα κάλυμμα μηχανισμού σε σχήμα μπάλας ποδοσφαίρου και μια διαφανή πλάτη κάσας από κρύσταλλο από ζαφείρι με μια εικόνα του Ρονάλντο να φοράει την τυχερή φανέλα του με το νούμερο 7. Το ρολόι δεν είναι φυσικά το πρώτο δώρο που λαμβάνει ο Ρονάλντο από τη φίρμα. Τους πρώτους μήνες της πολυσυζητημένης μεταγραφής του στη σαουδαραβική ομάδα Αλ Νασρ είχε λάβει ένα άλλο ρολόι Jacob & Co διακοσμημένο με εκατοντάδες πράσινους πολύτιμους λίθους.

Εικόνα

Το νέο κατάστημα Jacob & Co βρίσκεται στην οδό Olaya, μια από τις κύριες αρτηρίες του Ριάντ, και εκτείνεται σε 220 τετραγωνικά μέτρα. Η εταιρεία διαθέτει καταστήματα σε όλες τις ηπείρους και τουλάχιστον 10 ακόμη νέες μπουτίκ προγραμματίζονται να ανοίξουν φέτος, σε τοποθεσίες όπως η Βομβάη, το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και το Μπαχρέιν.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ