FlyAlliance: Δώρο ένα Rolex 50.000 ευρώ με το νέο ιδιωτικό σας τζετ προσφέρει τώρα η πολυτελής αεροπορική εταιρεία

Τα Rolex έχουν τέτοια ζήτηση που η αεροπορική εταιρεία FlyAlliance προσφέρει δωρεάν ένα ρολόι Rolex αξίας 50.000 δολαρίων σε εκείνους που θα αγοράσουν μερίδιο 50 ωρών ετησίως με τα ιδιωτικό της τζετ.
FlyAlliance: Δώρο ένα Rolex 50.000 ευρώ με το νέο ιδιωτικό σας τζετ προσφέρει τώρα η πολυτελής αεροπορική εταιρεία

Για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα πολυτελές ρολόι αλλά επιλέγουν ταυτόχρονα ένα ιδιωτικό τζετ για τις μετακινήσεις τους, μια αεροπορική εταιρεία έχει τη λύση δύο σε ένα. Η FlyAlliance προσφέρει ένα δωρεάν Rolex, αξίας έως και 50.000 ευρώ περίπου, σε εκείνους που θα αγοράσουν μερίδιο 50 ωρών ετησίως σε έναν από τους στόλους Citation XLS+ και Next Gen.

Διαβάστε ακόμα: Suite Plus - Πλήρως ιδιωτικές σουίτες με πόρτα και διπλά κρεβάτια λανσάρει στις πτήσεις της η Lufthansa

Σύμφωνα με το Forbes, η προσφορά περιορίζεται στους πρώτους πέντε αγοραστές, κάτι που είναι κατανοητό λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη που παρατηρείται τελευταία στα περιζήτητα ρολόγια. Για να αξιοποιήσετε κανείς στο έπακρο αυτή τη συμφωνία, πρέπει να ξοδέψει 1.195.000 δολάρια για το 1/16 του δικαιώματος ιδιοκτησίας του αεροπλάνου.

Η FlyAlliance δεν είναι η μόνη που κάνει τέτοιες προσφορές σε πιθανούς πελάτες. Η Jets.com και η Magellan Jets είχαν παρουσιάσει παρόμοιες τέτοιες προτάσεις στην αγορά. Η Magellan Jets κυκλοφόρησε πρόσφατα έναν περιορισμένο αριθμό καρτών χρήσης τζετ, διάρκειας 15 ωρών, ενώ το πρόγραμμα καρτών της ξεκινά συνήθως στις 25 ώρες.

Ο Garrett Seiple, διευθυντής μάρκετινγκ του παρόχου με έδρα τη Βοστώνη, σχολίασε: «Με όλη την αβεβαιότητα στις παγκόσμιες αγορές, θέλαμε να προσφέρουμε την ασφαλή, απρόσκοπτη, χαμηλού κινδύνου λύση ιδιωτικών ταξιδιών του προγράμματος Jet Card μας με χαμηλότερη επένδυση κεφαλαίου».

Εικόνα
To Rolex Sky Dweller με μαύρο καντράν (Πηγή: Rolex)

Ο κλάδος των ιδιωτικών τζετ σίγουρα γνώρισε καλύτερες μέρες από την έλλειψη ιδιωτικών τζετ μέχρι τώρα που αναγκάζεται να καταφεύγει σε τεχνάσματα και προσφορές για να προσελκύσει πελάτες. Δεν είμαστε σίγουροι πάντως για το εάν ένα ρολόι Rolex υπόσχεται καλύτερες στιγμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ