Suite Plus: Πλήρως ιδιωτικές σουίτες με πόρτα και διπλά κρεβάτια λανσάρει στις πτήσεις της η Lufthansa

Τη νέα σουίτα πρώτης θέσης Suite Plus με διπλό κρεβάτι και πόρτα που κλείνει πλήρως παρουσίασε η Lufthansa. Τα νέα ιδιωτικά δωμάτια είναι μέρος του προγράμματος αναβάθμισης της αεροπορικής εταιρείας, ύψους 2,7 δισ. δολαρίων.
Suite Plus: Πλήρως ιδιωτικές σουίτες με πόρτα και διπλά κρεβάτια λανσάρει στις πτήσεις της η Lufthansa

Μετά το λανσάρισμα μιας νέας σουίτας πρώτης θέσης στα τέλη του περασμένου έτους, η Lufthansa δίνει στους ταξιδιώτες μια πιο εκτεταμένη εικόνα της Suite Plus, του «ιδιωτικού δωματίου» που θα προσφέρεται πλέον στις πτήσεις της.

Διαβάστε ακόμα: Lufthansa Technik - Το νέο Business Jet ACJ320neo έχει VIP εσωτερικό που είναι τόσο έξυπνο όσο ένα smartphone

Η σουίτα αποτελεί μέρος του νέου προγράμματος Allegris της ευρωπαϊκής αεροπορικής εταιρείας που στοχεύει να αναβαθμίσει την ταξιδιωτική εμπειρία σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων. Η Lufthansa επενδύει 2,7 δισ. δολάρια για να προσθέσει καλύτερες θέσεις σε κάθε κατηγορία, τόσο σε παλιά όσο και σε νέα αεροπλάνα, μέχρι το 2025.

Η κορυφαία Suite Plus είναι ουσιαστικά μια ιδιωτική διπλή καμπίνα με τοίχους που φτάνουν μέχρι την οροφή του αεροσκάφους, μια πλήρως κλειστή πόρτα και δύο γενναιόδωρα καθίσματα που μπορούν να μετατραπούν σε ένα άνετο διπλό κρεβάτι. Το κάθε κάθισμα έχει πλάτος σχεδόν ένα μέτρο, ενώ δίνει στους επιβάτες τη δυνατότητα ελέγχου της θερμοκρασίας του ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη άνεση.

Εικόνα

Επιπλέον, η σουίτα θα είναι εξοπλισμένη με ασύρματους σταθμούς φόρτισης φορητών συσκευών, οθόνη πλήρους πλάτους και σύστημα ψυχαγωγίας με δυνατότητα σύνδεσης σε smartphone, προσωπική ντουλάπα και τραπέζι για γεύματα στον αέρα. Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν πιάτα από το gourmet μενού στο δικό τους δωμάτιo ή να συμμετάσχουν με τους υπόλοιπους ταξιδιώτες της πρώτης κατηγορίας σε ένα μεγάλο κοινό τραπέζι.

Εικόνα

«Η First Class Suite Plus μεταφέρει την αίσθηση της ιδιωτικότητας και της ατομικότητας ενός δωματίου ξενοδοχείου σε υψόμετρο 11 χιλιομέτρων», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa, Γενς Ρίτερ, κατά την παρουσίαση της σουίτας στο Βερολίνο στις 28 Φεβρουαρίου. «Το πρόγραμμα Allegris υπόσχεται ατομικότητα, αποκλειστικότητα και premium εξυπηρέτηση σε όλη την ταξιδιωτική αλυσίδα», συμπλήρωσε.

Στο πνεύμα των γενικών αλλαγών, και οι επιβάτες της business class θα έχουν τις δικές τους σουίτες με ψηλά διαχωριστικά και συρόμενες πόρτες. Όσοι βρίσκονται στις πρώτες σειρές θα απολαμβάνουν επίσης οθόνες 27 ιντσών, ντουλάπες και προσωπικά μίνι μπαρ, ενώ δίνεται ακόμη και η δυνατότητα σύνδεσης δύο σουιτών σε μία ενιαία. Συμπληρωματικά, η business class θα προσφέρει έξι πρόσθετες επιλογές καθισμάτων, από ένα πολύ μακρύ κρεβάτι άνω των δύο μέτρων έως ένα άνετο κάθισμα με μωρουδιακή κούνια.

Εικόνα

Τα 80 νέα αεροσκάφη διπλού διαδρόμου που θα ενταχθούν στον στόλο της αεροπορικής εταιρείας (συμπεριλαμβανομένων των Airbus A350, Boeing 787-9 και Boeing 777-9) θα έχουν τη διάταξη που προβλέπεται στο πρόγραμμα Allegris.

Η Lufthansa θα μετασκευάσει, τέλος. υπάρχοντα αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, όπως τα Boeing 747 ενώ θα αντικαταστήσει πλήρως 27.000 θέσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ