Το μέλλον του τροχόσπιτου είναι εδώ: Το φουτουριστικό Romotow T8 αλλάζει μια για πάντα τις διακοπές μας

Το νέο τροχόσπιτο Romotow T8 προσφέρει όλες τις ανέσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για μόνιμη κατοικία καθώς περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι, μια μεγάλη smart τηλεόραση, ένα υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα και φυσικά ενεργειακή αυτονομία.
Το μέλλον του τροχόσπιτου είναι εδώ: Το φουτουριστικό Romotow T8 αλλάζει μια για πάντα τις διακοπές μας

Ξεχάστε εκείνα τα μεγάλα παλιά τροχόσπιτα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην ελληνική επαρχία τα καλοκαίρια. Φανταστείτε τώρα ένα σύγχρονο τροχόσπιτο που μόλις σταματήσει σε κάποιον ανοιχτό χώρο, θα μπορεί να «ανοίγει», με το εσωτερικό του μέρος να περιστρέφεται 90 μοίρες, δημιουργώντας έτσι τη δική του σκεπαστή βεράντα. Αυτό ακριβώς είναι το Romotow T8.

Διαβάστε ακόμη: P.O.D.: Μια «δομή επιβίωσης» που λειτουργεί ως πλωτό καταφύγιο, τροχόσπιτο, ακόμη και διαστημικό ρόβερ

Το τροχόσπιτο, που επινόησε το νεοζηλανδικό στούντιο αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού W2, είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και καινοτόμα μέσα μεταφοράς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τροχόσπιτο που μπορεί να «μεγαλώσει» αν χρειαστεί, με τους εσωτερικούς χώρους του να περιστρέφονται και να δημιουργούν έναν μεγάλο υπερυψωμένο εξωτερικό χώρο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γεύματα ή για να περάσετε τον ελεύθερό σας χρόνο. Επίσης, εκεί υπάρχει ένα πτυσσόμενο τραπέζι, καθώς και ένας πάγκος.

Το τροχόσπιτο Romotow T8 είναι σίγουρα ευρύχωρο, ακόμη και όταν είναι «κλειστό». Με συνολικό μήκος περίπου 10 μέτρα, διαθέτει έναν πολύ άνετο χώρο διαβίωσης που αποτελείται από ένα ή δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι με δύο καναπέδες και τραπέζι, αλλά και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα.

Παράλληλα, στο εσωτερικό του βρίσκουμε ένα διπλό κρεβάτι, μια μεγάλη smart τηλεόραση, ένα υψηλής ποιότητας ηχοσύστημα και μια μπαταρία λιθίου 200 Ah, η οποία φορτίζεται μόνη της χάρη σε ηλιακούς συλλέκτες που είναι τοποθετημένοι στην οροφή του οχήματος. Εν ολίγοις, στο Romotow T8 δεν λείπει τίποτα.

Εικόνα

Το νεοζηλανδικό στούντιο σχεδιασμού W2 μόλις άνοιξε τις κρατήσεις του για όποιον θελήσει να κάνει δικό του αυτό το φουτουριστικό αυτό τροχόσπιτο, ωστόσο απαιτείται μια προκαταβολή 5.000 δολαρίων (λίγο κάτω από 5.000 ευρώ). Η τελική τιμή του πάντως θα κυμαίνεται γύρω στις 200.000 ευρώ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος το αποκτήσει θα κάνει τις πιο άνετες και πολυτελείς διακοπές με τροχόσπιτο που έχει κάνει ποτέ στη ζωή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ