John Wick: Πόσα χρήματα κέρδισε συνολικά ο Keanu Reeves από τις τέσσερις ταινίες του franchise

Ο Keanu Reeves φαίνεται πως συμφώνησε σε 143% αύξηση του μισθού του για τον ρόλο του στο πρόσφατο «John Wick: Chapter 4». Στην προηγούμενη ταινία, η αμοιβή του υπολογίζεται μεταξύ 2 και 2,5 εκατ. δολαρίων μαζί με τα μπόνους του box office.
John Wick: Πόσα χρήματα κέρδισε συνολικά ο Keanu Reeves από τις τέσσερις ταινίες του franchise

Ο Keanu Reeves είναι ένας από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Με το βιογραφικό του γεμάτο από επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένου και του franchise «John Wick», ο Καναδός σταρ συνεχίζει την επιτυχία του με την τέταρτη ταινία «John Wick» που κυκλοφόρησε πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Διαβάστε ακόμη: El Cosmico: Το πρώτο ξενοδοχείο στον κόσμο κατασκευασμένο με υλικά 3D printing έρχεται στο Τέξας

Το franchise του "John Wick" αριθμεί πλέον τέσσερις ταινίες και κάθε μία έχει αποδειχθεί πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη. Η πρώτη ταινία "John Wick" συγκέντρωσε 86 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office, η δεύτερη 171 εκατομμύρια δολάρια και η τρίτη σχεδόν τα διπλασίασε με 327,3 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ταινίες ήταν απίστευτα επιτυχημένες, όχι μόνο για τη Lionsgate, την εταιρεία παραγωγής, αλλά και για τον ίδιο τον Reeves. Ωστόσο, ο ηθοποιός δεν έχει εμμονή με τις απολαβές για τους ρόλους του. «Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι. Θα μπορούσα να ζήσω με αυτά που έχω ήδη βγάλει για τους επόμενους αιώνες», δήλωσε στο Chicago Tribute το 2003.

Θέλετε να μάθετε, όμως, πόσα χρήματα έβγαλε συνολικά ο Keanu Reeves από το franchise John Wick; Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Reeves εισέπραξε μεταξύ 1 και 2 εκατομμυρίων δολαρίων για την πρώτη ταινία "John Wick" το 2014. Σύμφωνα με το First Curiosity, η ταινία "John Wick: Chapter 2′, η οποία κυκλοφόρησε το 2017, απέφερε στον ηθοποιό μεταξύ 2 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τη μερική ιδιοκτησία της ταινίας, κάτι που εκτίναξε τις εισπράξεις του. Η ταινία συγκέντρωσε συνολικά 90,5 εκατομμύρια δολάρια τις πρώτες 9 ημέρες της προβολής της και έφτασε στη συνέχεια τα 171,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Στο «John Wick: Chapter 3», αναφέρεται ότι ο Reeves πληρώθηκε μεταξύ 2 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων και πάλι μαζί με τα μπόνους του box office. Με την τρίτη ταινία, το franchise έχει εισπράξει συνολικά 584,3 εκατομμύρια δολάρια από τα έσοδα του box office. Φυσικά μέρος αυτών των χρημάτων πήγε και στον Reeves, με την περιουσία του σήμερα να φτάνει τα 380 εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα τέλος με το Fandomwire, ο μισθός του Reeves για το τέταρτο μέρος του franchise έχει υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με τα προηγούμενα κέρδη. Ο ηθοποιός φέρεται πως συμφώνησε σε αύξηση μισθού που άγγιξε το 143%, τον οποίο φυσικά πληρώθηκε πριν η ταινία βγει στους κινηματογράφους.

Πόσα ήταν αυτά τα χρήματα; Περίπου 15 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία μπήκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό, με τον Keanu Reeves να περιμένει πλέον και τις συνολικές εισπράξεις της ταινίας από το παγκόσμιο box office για να κάνει τον τελικό λογαριασμό. Δεν τα λες και άσχημα.