Indian Motorcycles και Jack Daniel's αποκάλυψαν μια νέα limited edition μοτοσικλέτα βαμμένη με ουίσκι

Indian Motorcycles και Jack Daniel's παρουσιάζουν μια νέα μοτοσικλέτα περιορισμένης έκδοσης. Η 2023 Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse θα κυκλοφορήσει σε 177 μονάδες παγκοσμίως με τιμές που ξεκινούν από 24.499 δολάρια.
Indian Motorcycles και Jack Daniel's αποκάλυψαν μια νέα limited edition μοτοσικλέτα βαμμένη με ουίσκι

Ήταν 2016, όταν η Indian Motorcycles συνδέθηκε με το θρυλικό αποστακτήριο της Jack Daniel's σε μια limited edition σειρά μοτοσικλετών με θέμα τη διάσημη φίρμα αμερικανικού ουίσκι. Η άκρως επιτυχημένη πρώτη συνεργασία οδήγησε σε μια μόνιμη σχέση με αποτέλεσμα μια νέα μοτοσικλέτα κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Ουίσκι και γρήγορα αυτοκίνητα - Jack Daniels και McLaren είναι η νέα καυτή συνεργασία στη Formula 1

Μετά από την έκδοση «Jack Daniel’s» του μοντέλου Challenger πέρυσι, το all American δίδυμο έρχεται να τηρήσει την υπόσχεσή του για το 2023 αποκαλύπτοντας τώρα τo limited edition Jack Daniel’s μοντέλο Indian Chief Bobber Dark Horse.
Βασισμένη στο ήδη high-end κατάμαυρο Indian Chief Bobber Dark Horse, η έκδοση Jack Daniel’s έχει να επιδείξει έναν πλούτο ειδικών χαρακτηριστικών και διακοσμητικών στοιχείων.

Ανεπτυγμένο με τη συνεργασία της εταιρείας Klock Werks από τη Νότιας Ντακότα, το cruiser φέρει τη λογοτύπηση και άλλα χαρακτηριστικά του Jack Daniel’s σε μια πληθώρα σημείων: από το μονόσελο και τα πλαϊνά καπάκια, μέχρι την καλύπτρα της εξάτμισης και τον σειριακό αριθμό κάθε μονάδας. Επιπλέον, για πρώτη φορά, κάθε μοτοσικλέτα της έκδοσης είναι πλήρως ζωγραφισμένη στο χέρι, με βαφή super graphite στην οποία έχει εγχυθεί ουίσκι Νο 7 της Jack Daniel’s.

Εικόνα

Κατασκευασμένη γύρω από ένα πλαίσιο με χαλύβδινα σωλήνα, η μοτοσικλέτα τροφοδοτείται από τον αερόψυκτο κινητήρα 1.1890cc Thunderstroke 116της Indian, ο οποίος είναι προικισμένος με πτερύγια ψύξης, ασημί κεφαλές και σωλήνες ωστηρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα «ακατέργαστη» μεταλλικό look που αποτίει φόρο τιμής στα κλασικά μοντέλα της Indian.

Εικόνα

Αντί επίσης για το κανονικό λογότυπο της φίρμας, οι δύο πλευρές του ρεζερβουάρ έχουν διακοσμηθεί με το αρχικό γράμμα «I». Άλλες αξιοσημείωτες προσθήκες σε αυτό το περιορισμένης έκδοσης μοντέλο περιλαμβάνουν ακτινωτές ζάντες με λευκή περίμετρο, έναν «έξυπνο» προβολέα LED Pathfinder 5.25”, ένα φιμέ παρμπρίζ από την Klock Werks, και μια οθόνη ενδείξεων 4” RIDE COMMAND σε ρετρό στυλ που μοιάζει με vintage αναλογικό μετρητή.

Περιορισμένη σε μόνο 177 μονάδες παγκοσμίως, η 2023 Jack Daniel's Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 24.499 δολάρια. Οι παραγγελίες για το νέο μοντέλο ανοίγουν στις 14 Μαρτίου και συνέβη και με τις προηγούμενες εκδόσεις, αναμένεται να «ξεπουλήσει» μέσα σε λίγες ώρες, αν όχι μέσα σε λίγα λεπτά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα της Indian Motorcycles.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ