Ντουέιν Τζόνσον: Όταν δεν βρίσκεται σε γυρίσματα, ο The Rock χαραλαρώνει σε μια έπαυλη του 19ου αιώνα

Η μεγαλοπρεπής έπαυλη αξίας 9.000.000 ευρώ του The Rock στην Τζόρτζια των ΗΠΑ απλώνεται σε 46 στρέμματα, ενώ διαθέτει ξεχωριστό σπίτι για τον επιστάτη, αρένα ιππασίας, στάβλο για 12 άλογα και μια τεράστια λίμνη.
Ντουέιν Τζόνσον: Όταν δεν βρίσκεται σε γυρίσματα, ο The Rock χαραλαρώνει σε μια έπαυλη του 19ου αιώνα

Ο Dwayne The Rock Johnson αποτελεί έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ , με την περιουσία του να αγγίζει τα 800 εκατομμύρια ευρώ. Όπως είναι λογικό, θα μπορούσε να μένει οπουδήποτε. Εκείνος, όμως, έχει αφήσει στην άκρη την πλούσια πλευρά του Μπέβερλι Χιλς κι έχει φτιάξει το σπιτικό του σε μια καταπράσινη έκταση στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Διαβάστε ακόμη: Έλον Μασκ: Έκανε με το τζετ του 171 πτήσεις σ' ένα χρόνο - Σαν να πέταξε 12,4 φορές γύρω από τη Γη

Εκεί ο Rock έχει αγοράσει ένα ιστορικό ακίνητο αξίας 9.000.000 ευρώ, όπου ζει μαζί με τη σύζυγό του Lauren Hashian και τις κόρες τους. Η αγροικία του Αμερικανού ηθοποιού απλώνεται σε 46 στρέμματα, ενώ διαθέτει ξεχωριστό σπίτι για τον επιστάτη, αρένα ιππασίας, στάβλο για 12 άλογα και μια τεράστια λίμνη.

Το τεράστιο αρχοντικό που χτίστηκε το 1857, διαθέτει μεγάλα σαλόνια με περίτεχνα τζάκια και αποτελεί έναν τέλειο χώρο για να ζήσει μια μεγάλη οικογένεια. Ένας εντυπωσιακός θόλος από ψηλά δέντρα φυλάει την κύρια κατοικία και παρέχει άπλετη ιδιωτικότητα για τους εκτεταμένους χώρους.

Υπάρχουν οκτώ υπνοδωμάτια και οκτώ king-size λευκά μπάνια. Στο εσωτερικό της έπαυλης διακοσμητικοί κρυστάλλινοι πολυέλαιοι υποδέχονται τους επισκέπτες μέσα από τις ογκώδεις ξύλινες πόρτες.

Μια ελικοειδής πέτρινη σκάλα με περίτεχνο χειροποίητο σχέδιο προκαλεί αμέσως εντύπωση, ενώ τα μεγάλα γαλλικά παράθυρα φέρνουν άπλετο φυσικό φως στην πρόσοψη με τους γήινους τόνους. Παράλληλα, μια τεράστια βιβλιοθήκη με ξύλινα πάνελ και ένα βιτρό παράθυρο στον τοίχο παρέχει μια γοητευτική vintage ατμόσφαιρα για ανάγνωση.

Υπάρχει επίσης ένα υπερυψωμένο υδρομασάζ στην άκρη της κύριας πισίνας για να χαλαρώνει ο Rock, ενώ αυτό που δεν θα μπορούσε με τίποτα να λείπει είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Σε απόσταση μόλις 45 λεπτών από το αεροδρόμιο της Ατλάντα, το συγκεκριμένο σπίτι είναι ιδανικό για να φιλοξενήσει όλους τους φίλους του Rock. Πολλαπλά αυτόνομα κτίρια άλλωστε απλώνονται στην καταπράσινη γη, τα οποία μπορούν να προσφέρουν μια άψογη εμπειρία διαμονής.

Κοντά στο στάβλο υπάρχει ένα γκαράζ πέντε αυτοκινήτων με άφθονο χώρο για τη συλλογή του Johnson. Aυτό που δεν ξέρουμε βέβαια είναι πόσο καιρό θα μείνει στην κατοχή του το συγκεκριμένο ακίνητο, αφού ο Αμερικανός ηθοποιός αρέσκεται στο να πουλά και να αγοράζει κατοικίες, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Αν βρεθεί, λοιπόν, ο κατάλληλος αγοραστής δεν θα το σκεφτεί πολύ, για να δώσει μαζί του τα χέρια και να μετακομίσει κάπου αλλού.