Lufthansa Technik: Το νέο Business Jet ACJ320neo έχει VIP εσωτερικό που είναι τόσο έξυπνο όσο ένα smartphone

Το ένατο Business Jet ACJ320neo ετοιμάζεται να ανέβει στους ουρανούς το 2024.Τη σχεδίαση του εσωτερικού του έχει αναλάβει η Lufthansa Technik και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.
Lufthansa Technik: Το νέο Business Jet ACJ320neo έχει VIP εσωτερικό που είναι τόσο έξυπνο όσο ένα smartphone

Το VIP εσωτερικό ενός νέου Business Jet ACJ320neo της Lufthansa Technik ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα καθώς το αεροπλάνο θα μετακομίσει σε ένα κέντρο ολοκλήρωσης το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την εταιρεία, το αεροσκάφος θα είναι έτοιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

Διαβάστε ακόμα: Invivo Air - Η πρώτη αεροπορική εταιρεία οινοποιίας στον κόσμο για πτήσεις με δοκιμές κρασιών και gourmet γευσιγνωσία

«Με το ευέλικτο εσωτερικό του και ένα κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας, αυτό το αεροσκάφος θα θέσει εντελώς νέα πρότυπα στις καμπίνες VIP», δήλωσε ο Michael von Puttkamer, αντιπρόεδρος των Ειδικών Υπηρεσιών Αεροσκαφών της Lufthansa Technik στο Businessjetinteriorsinternational.com.

Το ACJ320neo θα προορίζεται τόσο για ιδιωτικά ταξίδια όσο και για ναυλώσεις, και θα διαθέτει σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών τελευταίας γενιάς για βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

Εικόνα

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι η τεχνολογία που διαθέτει είναι παρόμοια με εκείνη ενός έξυπνου σπιτιού, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν το προσωπικό τους περιεχόμενο σε μια σειρά ανασυρόμενες οθόνες. Το αεροσκάφος θα έχει θέσεις για 19 επιβάτες.

Εικόνα

Το πρώτο ACJ320neo παραδόθηκε στην Acropolis Aviation το 2020, με πολύ πιο πλούσιο εσωτερικό. Το αεροσκάφος έχει μήκος 37,57 μέτρα, με συνολικό χώρο καμπίνας 96 τετραγωνικά μέτρα και ύψος 2,25 μέτρα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Von Puttkamer, η ομάδα σχεδιασμού της Lufthansa Technik συνεργάστηκε στενά με τον πελάτη για την προσαρμογή των χώρων. Ο σχεδιασμός επιβάλλει μια καμπίνα με μεγάλη ανοιχτή είσοδο, με χώρους σαλονιού και γραφείων, και ιδιωτικό κύριο υπνοδωμάτιο στο πίσω μέρος.

Εικόνα

Τα υλικά επιλέχθηκαν για να εξυπηρετούν τόσο τις ανάγκες ναύλωσης όσο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς η Lufthansa Technik θα λάβει άδειες για ιδιωτικές και εμπορικές πτήσεις.

«Καταφέραμε να πείσουμε τον πελάτη όχι μόνο με την κορυφαία στον κόσμο τεχνογνωσία σχεδιασμού, μηχανικής και ολοκλήρωσης καμπίνας, αλλά με ένα πλήρες πακέτο εξατομικευμένων υπηρεσιών», δήλωσε ο Von Puttkamer. «Είμαστε η μόνη εταιρεία στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει ένα τόσο ολοκληρωμένο πακέτο για αεροσκάφη VIP από μία μόνο πηγή».

Εικόνα

Το νέο Business Jet ACJ320neo της Lufthansa Technik θα είναι έτοιμο για την πρώτη του πτήση την άνοιξη του 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ