Big Red Boots: Πώς ένα ζευγάρι μπότες αξίας 330 ευρώ έχει καταφέρει να ξεπουλήσει παγκοσμίως

Αυτές οι μπότες μοιάζουν λες και είναι βγαλμένες από κάποια ταινία κινουμένων σχεδίων. Κι όμως οι Big Red Boots της εταιρείας MSCHF έχουν καταφέρει να γίνουν ανάρπαστες.
Big Red Boots: Πώς ένα ζευγάρι μπότες αξίας 330 ευρώ έχει καταφέρει να ξεπουλήσει παγκοσμίως

Μπορεί να μοιάζει με φάρσα, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το νέο trend της βιομηχανίας της μόδας που έχει κατακλύσει τον κόσμο των πολυτελών παπουτσιών αυτές τις ημέρες, δεν είναι άλλο από τις Big Red Boots. Πρόκειται για ένα ζευγάρι κόκκινες μπότες, οι οποίες μοιάζουν λες και βγήκαν από το σύμπαν κάποιας ταινίας κινουμένων σχεδίων, όμως έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους.

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Άφλεκ - Τζένιφερ Λόπεζ: Μετακομίζουν σε μια έπαυλη 1.390 τετραγωνικών αξίας 34,5 εκατ. δολαρίων

Παρουσιάστηκαν πρόσφατα από την καλλιτεχνική κολεκτίβα MSCHF με έδρα τη Νέα Υόρκη, με το δελτίο τύπου της εταιρείας να τις περιγράφει ως «μπότες κινουμένων σχεδίων για έναν φρέσκο τρισδιάστατο κόσμο». Πάντως όπως παρατήρησαν πολλοί, οι γιγαντιαίες μπότες από καουτσούκ μοιάζουν τρομερά με αυτές που φορούσε ο ιαπωνικός χαρακτήρας manga Astro Boy.

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές που έχουν δεχθεί, οι συγκεκριμένες μπότες έχουν καταφέρει να γίνουν viral και να ξεπουλήσουν παγκοσμίως. Φυσικά σε αυτό έχουν βοηθήσει και αρκετοί celebrities, oι οποίοι φωτογραφήθηκαν φορώντας τες. Ένας από αυτούς ήταν και ο διάσημος ράπερ Lil Wayne.

A post shared by HOLD THE GRAIL (@holdthegrail)

Λίγο αργότερα είδαμε και την Iggy Azalea να φωτογραφίζεται στην είσοδο ενός τζετ, φορώντας τις διάσημες κόκκινες μπότες.

Όσο αντιαισθητικές ή άβολες κι αν φαίνονται σε ορισμένους, οι συγκεκριμένες μπότες εξαντλήθηκαν σχεδόν αμέσως από τη στιγμή που ανέβηκαν στο επίσημο eshop της MSCHF. Η τιμή λιανικής τους είναι τα 350 δολάρια ή αλλιώς τα 330 ευρώ, ένα ποσό που μάλλον δεν στάθηκε εμπόδιο σε αυτούς που ήθελαν πραγματικά να τις κάνουν δικές τους.

Λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπάρχει μάλιστα, κάποιοι αποφάσισαν να βάλουν το ζευγάρι που αγόρασαν σε δημοπρασία, με τις τιμές εκεί να ξεπερνούν τα 1.000 δολάρια.

@lilap3 try at your own risk 😂 😂 #mischief #mischiefbox #nyc #mschf #boweryshowroom ♬ Need You Now - Lady Antebellum

Πάντως υπάρχουν και κάποιοι που μετάνιωσαν για την αγορά τους, όπως ο παραπάνω χρήστης του Tik Tok, o oποίος τις φόρεσε και μετά δεν μπορούσε με τίποτα να τις βγάλει.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ