Stilema SP3: Η Montblanc και η Ferrari μόλις σχεδίασαν μια πένα 27.000 δολαρίων εμπνευσμένη από το Daytona SP3

Oι σχεδιαστές της Montblanc και της Ferrari μεταφέρουν την κομψή εμφάνιση του εμβληματικού supercar Daytona SP3 σε ένα πρωτότυπο εργαλείο γραφής. Η πένα Montblanc x Ferrari Stilema SP3 περιορίζεται σε 599 κομμάτια παγκοσμίως με τιμή 27.000 δολάρια.
Stilema SP3: Η Montblanc και η Ferrari μόλις σχεδίασαν μια πένα 27.000 δολαρίων εμπνευσμένη από το Daytona SP3

Η Ferrari και η Montblanc δεν είναι άγνωστοι μεταξύ τους, καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για να τιμήσουν τον θρυλικό «πατέρα» των ιταλικών αυτοκινήτων, Ένζο Φεράρι, με ένα σετ επετειακών στυλογράφων.

Διαβάστε ακόμα: Ferrari Daytona SP3 Icona: Ένα hypercar με αγωνιστικό DNA

Όπως φαίνεται, η προηγούμενη συνεργασία τους δεν ήταν παρά η αρχή, καθώς το πιο πρόσφατο μοντέλο της Montblanc είναι εντελώς διαφορετικό από οποιοδήποτε στυλό έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Εικόνα

Με αυτόν τον καινοτόμο στυλογράφο, η μάρκα πολυτελών αξεσουάρ προσδοκά να αναδείξει απρόσκοπτα τη σχεδιαστική γλώσσα και τη φιλοσοφία της Ferrari. Εφαρμόζοντας μια μοναδική κόκκινη λεπίδα που θωρακίζει τον μηχανισμό πλήρωσης της πένας, οι σχεδιαστές της Montblanc και της Ferrari μεταφέρουν την κομψή, γωνιακή εμφάνιση του εμβληματικού αυτοκινήτου σε ένα πρωτότυπο εργαλείο γραφής.

Εικόνα

Η Montblanc x Ferrari Stilema SP3 διαθέτει χειροποίητη μύτη από συμπαγή λευκόχρυσο Au 750 και κρυφό μηχανισμό πλήρωσης για διακριτική συγκράτηση μελανιού. Μια χάραξη SP3 τονίζει αυτή την πολυτελή μύτη αναδεικνύοντας την κοινή προσπάθεια, ενώ το αδιαμφισβήτητο λογότυπο της Ferrari φιγουράρει στο καπάκι.

Εικόνα

Παρόμοια με το εμβληματικό Daytona SP3, το ίδιο το στυλό περιορίζεται σε 599 κομμάτια παγκοσμίως, καθώς η μάρκα το θεωρεί «ένα συγγραφικό φόρο τιμής στον μεγάλο πρωτοπόρο».

Εικόνα

Το πρωτοποριακό limited edition στυλό Montblanc x Ferrari Stilema 3 είναι διαθέσιμο στο eshop της Montblanc στην «άπιαστη» τιμή των 27.000 δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ